máj 15, 4 év telt el

12 új kerékpáros nyomvonal és 5 új összekötő szakasz a Bringarénában!

Május 18, 19, és 20-án 10:00-tól 18:00-ig nyitva leszünk.

A tavalyi évben kialakítottunk 4 kerékpárpályát:

– Gyermek MTB tanulópálya

– Családi Panoráma és Élménypálya

– Olimpiai Cross pálya

– Downhill pálya

Az idei évben, ahogy ígértük fejlesztünk. A sípályák területén kijelöltünk 7 kerékpáros pályát, továbbá engedélyezés alatt áll 5 izgalmas, erdei biciklipályánk és 5 összekötő szakasz a változatosság növelése érdekében.

A térképen zölddel jelöltük a tavaly elkészült pályákat, sárgával a sípályákon kialakított nyomvonalakat, valamint pirossal szerepelnek az engedélyezés alatt álló erdei pályák. Feketével ábrázoltuk a Szent Sólyom négyüléses felvonót.

  A 2-es, 6-os és 7-es számú sípályákon családosok számára is könnyen teljesíthető nyomvonalakat jelöltünk ki. Az 1-es, 3.1-es sípályák kerékpáros nyomvonalai már nagyobb technikai tudást igényelnek, a 4-es sípályán pedig egy nehéz kerékpáros pálya található. Snowboard parkunk földbuckáin különböző trükkök gyakorlására van lehetőség.

Az engedélyezés alatt álló nyomvonalak nagyon ígéretesek.

A családosok kedvében járva egy vadonatúj ággal bővítjük ki Panoráma és Élménypályánkat. Az új erdei részek izgalmas és feledhetetlen élményekkel ajándékozzák meg a gyermekeket és szüleiket. Az új szakaszok kellemes lejtésűek, könnyedén teljesíthetők. Az erdőben vadregényes a környezet, a nyitott részeken meseszép a bakonyi kilátás és friss a levegő mindenütt.

A haladó kerékpárosok, akik a Holle Anyó melletti tanulópályán már jól boldogulnak ellátogathatnak majd a 4-es sípálya aljától induló és a völgy első taváig tartó haladó pályánkra.

A freeriderek és downhillesek számára kialakítunk három új haladó pályát. Az egyik az Olipiai Cross pálya lefelé vezető ágával párhuzamosan halad majd, a másik kettő pedig a 4-es illetve az 5-ös sípályák mentén. A tavalyi downhill pályánk felső szakaszából indul majd egy – az alsó meredek részt kiváltó – könnyebb levezető nyomvonal. Így azok is elindulhatnak a DH pályán, akik az alsó részen még bizonytalanabbak.

Mindemellett öt erdei összekötő szakasz is használható lesz majd. Tovább növekszik a változatosság.

A legkisebbek kedvében járva beszereztünk egy óriási ugróasztalt, ahol biztonságosan vezethetik le energiájukat.

Az ugróasztal hatalmas, párnázott szélű és védőkorláttal felszerelt.

 

Megosztás: "12 új kerékpáros nyomvonal és 5 új összekötő szakasz a Bringarénában!" a következővel: