feb 9, 5 év telt el

4811 méter pálya síelhető, üzemel minden sílift!

Tegnap kinyitottuk a 2-es és a 7-es pályánkat valamint a 4-es pálya tetejét. A folyamatos hóágyúzásnak köszönhetően mától pedig síelhető lesz a teljes 4-es pálya valamint a T2 és T3 tanpálya is.

Ezáltal a következő pályákon lehet síelni összesen 4811 méter hosszan: 1-es, 1/b, 1/c, 2-es, 2/b, 4-es, 6-os, 7-es, T1, T2, T3, ráadásul nyitva van Magyarország legnagyobb Freeski és Snowboardparkja.

A felvonóknál nincs sorban állás, mert az összes sífelvonónkat beindítjuk, így a teljes felszállító kapacitás több, mint 7000 fő óránként.

Ma már 09:00-tól nyitva leszünk egészen 21:00-ig. A sípálya könnyen megközelíthető. Az utak tiszták, beleértve a sípályához vezető bekötőutat is. 

Itt Eplényben síelhettek Magyarország leghosszabb lesiklópályáján, laza könnyed kék, technikásabb piros lejtőkön, vagy éppen az ország legkomolyabb fekete pályáján. Van választék bőven, a hó nagyszerű, és folyamatosan ágyúzunk éjjelente. A hóréteg vastagsága 30-110 cm.

A vendéglátóhelyeken sem kell várakozni, mert nyitva Holle Anyó étterme, a Kemencés büfé, a Weltauto Körvár, az Erdei Betérő és az udvaron levő bár is kibővített kínálattal.

Jegyeket a hétvégén válthattok a jegypénztáron kívül készpénzért az étterem kasszájánál, és az étterem egyik asztalánál elhelyezett mozgókasszánál is a gördülékeny jegyvásárlás érdekében.

A zökkenőmentes parkolásról új P+K parkolási rendszerünk és a síbuszok gondoskodnak. A parkolás természetesen ingyenes.

Megosztás: "4811 méter pálya síelhető, üzemel minden sílift!" a következővel: