ápr 16, 4 év telt el

Április 26-án indul a Bringaréna – tavaszi kedvezmények!

Idén is várunk Titeket szeretettel a Bringarénába. Már most betervezhetitek a Bringarénát a tavaszi és a nyári programok közé, 2014-es nyitva tartásunkat itt találjátok.

Nyitási kedvezményekkel várunk Titeket tavasszal. Április 26-án, a Spartan Race napján 30% kedvezményt biztosítunk a kerékpár-kölcsönzésből, április 27 és május 25 között pedig 20% kedvezményt adunk a felvonójegyekből és a kölcsönzési árakból.

A négyüléses OMV MaxxMotion Felvonóval nem csupán libegőzni lehet, de a kerékpárok is felvihetők a hegyre – átélhetitek a hegyikerékpározás semmihez sem hasonlítható élményét a varázslatos Ámos-hegyi pihenőerdőben kialakított élménypályákon.

A Bringaréna akár kerékpárral, akár gyalogosan feledhetetlen élményekkel várja vendégeit.

Idén is lesznek izgalmas versenyek. Hazánkban első alkalommal a Bringarénában kerül megrendezésre a Spartan Race. A világhírű futóversenyen hazai és külföldi versenyzők mérik össze tudásukat. A futás mellett lesz kerékpározás is bőven, gondoljunk akár az Eplény Bike Fest keretében megrendezendő Bikemag Eplény Kupára, Nyugat Mountain Bike Maraton Kupára vagy éppen a Downhill Országos Bajnokságra.

Megosztás: "Április 26-án indul a Bringaréna – tavaszi kedvezmények!" a következővel: