ápr 26, 4 hét telt el

Bringázz Eplényben az egész családdal!

Bringázz Eplényben az egész családdal!

Hétvégi majális Eplényben

Eseménydús napokkal indul a május Eplényben

Felvonós kerékpározás az egész családnak!

Megnyitotta kapuit a múlt héten a Bringaréna, ahová minden biciklizni vágyó vendégünket szeretettel várunk hétvégente. Ha képzett és tapasztalt sportoló vagy,  akkor élvezheted az adrenalint és a kihívást az extrém downhill pályáinkon.

Extrém Downhill pályák

Ha családoddal érkeznél, akkor lehetőségetek van együtt végigmenni a családi élménypályáinkon, melyek minden korosztály számára biztonságos és emlékezetes kikapcsolódást kínálnak a hamisítatlan erdei környezetben.

bringarena_image_photoshoot_52

Az AUDI Sport Négyüléses felvonó visz fel mindenkit kerékpárral az Ámos-hegy tetejére, ahol egy- egy kör között pihenésképp a csodálatos panorámát idéző kilátót is megcsodálhatjátok. Ha nem rendelkezel bringával, sincsen semmi baj, bicikli kölcsönzőnk mindenféle bicikli típussal csak rád vár, vedd igénybe kölcsönzői szolgáltatásunkat!

libegozz-hetvegen

Majális alkalmával, május 1-én egy egész napos család-barát rendezvényt szervezünk a libegőnél.

Színes és élménydús programsorozatot kínálunk a családosoknak. Többek között lehetősége lesz a gyerekeknek kipróbálni az ugrálóvárat, a szuper körhintát, a trambulint és a legújabb mászófalunkat, az állatbarátok tudnak majd lovagolni és egy lufibohóc várja, hogy a gyerekek kedvében járhasson a színesebbnél színesebb lufi kombinációkkal. Délelőtt 10 órától egészen 12-ig kitelepül a helyszínre a zirci tűzoltóság. Optimális időjárási körülmények esetén helikopteres élményrepülés is lehetőségre nyílik vendégeinknek.

Majális Eplényben

Új BBQ éttermünk egyedi kínálatából nyitás előtt elsőként kóstolhatják meg a grill pultban az ínyencek a finomabbnál finomabb falatokat tesztnapjaink keretein belül, illetve nyitva tart majd a Kemencés Büfénk is.

Természetesen egész hétvégén szárnyalni fog a felvonós kerékpározás és a libegőzés is.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt Eplényben! Töltsük együtt, vidáman a majálist!

Kövess Minket Facebookon is!

 

Megosztás: "Bringázz Eplényben az egész családdal!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 2 nap telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 3 nap telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 1 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva