ápr 26, 2 hónap telt el

Bringázz Eplényben az egész családdal!

Bringázz Eplényben az egész családdal!

Hétvégi majális Eplényben

Eseménydús napokkal indul a május Eplényben

Felvonós kerékpározás az egész családnak!

Megnyitotta kapuit a múlt héten a Bringaréna, ahová minden biciklizni vágyó vendégünket szeretettel várunk hétvégente. Ha képzett és tapasztalt sportoló vagy,  akkor élvezheted az adrenalint és a kihívást az extrém downhill pályáinkon.

Extrém Downhill pályák

Ha családoddal érkeznél, akkor lehetőségetek van együtt végigmenni a családi élménypályáinkon, melyek minden korosztály számára biztonságos és emlékezetes kikapcsolódást kínálnak a hamisítatlan erdei környezetben.

bringarena_image_photoshoot_52

Az AUDI Sport Négyüléses felvonó visz fel mindenkit kerékpárral az Ámos-hegy tetejére, ahol egy- egy kör között pihenésképp a csodálatos panorámát idéző kilátót is megcsodálhatjátok. Ha nem rendelkezel bringával, sincsen semmi baj, bicikli kölcsönzőnk mindenféle bicikli típussal csak rád vár, vedd igénybe kölcsönzői szolgáltatásunkat!

libegozz-hetvegen

Majális alkalmával, május 1-én egy egész napos család-barát rendezvényt szervezünk a libegőnél.

Színes és élménydús programsorozatot kínálunk a családosoknak. Többek között lehetősége lesz a gyerekeknek kipróbálni az ugrálóvárat, a szuper körhintát, a trambulint és a legújabb mászófalunkat, az állatbarátok tudnak majd lovagolni és egy lufibohóc várja, hogy a gyerekek kedvében járhasson a színesebbnél színesebb lufi kombinációkkal. Délelőtt 10 órától egészen 12-ig kitelepül a helyszínre a zirci tűzoltóság. Optimális időjárási körülmények esetén helikopteres élményrepülés is lehetőségre nyílik vendégeinknek.

Majális Eplényben

Új BBQ éttermünk egyedi kínálatából nyitás előtt elsőként kóstolhatják meg a grill pultban az ínyencek a finomabbnál finomabb falatokat tesztnapjaink keretein belül, illetve nyitva tart majd a Kemencés Büfénk is.

Természetesen egész hétvégén szárnyalni fog a felvonós kerékpározás és a libegőzés is.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt Eplényben! Töltsük együtt, vidáman a majálist!

Kövess Minket Facebookon is!

 

Megosztás: "Bringázz Eplényben az egész családdal!" a következővel:

További Hírek
jún 21, 1 nap telt el

Eplényi Síaréna – nem kell külföldre menni a síelésért!

Még manapság is erősen tartja magát a nézet, hogy a síelés olyan elfoglaltság, amiért jobb, ha külföldre utazik az ember – pedig hazánkban is van arra lehetőség, hogy magas szinten műveljük a síelést! Hogy hol? Hát nálunk, az ep…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jún 19, 3 nap telt el

Hétköznap is nyitva a Libegő!

Vége az iskolának és már hétköznap is kimozdulnál otthonról? Van megoldás! Sikeresen lezajlódtak a ballagások az iskolákban, így már hétköznap is szabadok a diákok mint a madár! Nincs más hátra, mint jobbnál-jobb nyári élménye…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 31, 3 hét telt el

Pünkösdi bringázás a Bringarénában

Tekerj a pünkösdi hosszúhétvégén a Bringarénában! Nagyszerű családi hétvégi programot kínálunk, pünkösd hétfőn egy kis extrával!   Pünkösd hétfőn “pünkösdi királyválasztást” tartunk a gyerekeknek, ami anny…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva