jan 28, 2 év telt el

Csodás, ratrakolt pálya – kedvezményes jegyárak!

Fantasztikus téli hangulattal várjuk a Nordica Síarénába látogatókat.

Csodás minőségű, vastag hóréteg borítja az 1-es pályánkat és a tanpályát. Az 1/b, 6-os és 7-es pályákon néhol vékonyabb a hóréteg, de ezek is jól síelhetők. A lejtőket éjjel ratrakoltuk, a hófelszín szép sima és kifagyott.

A mai napon 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva, kedvezményes hétköznapi jegyáraink vannak érvényben. Nem kel várakozni a felvonóknál, üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos és a T1-es oktatólift.

Nyitva a síiskolánk, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a hegytetőn levő Das Weltauto Körvárunk.

A folytatásban is marad az igazi téli időjárás. Éjszakánként hóágyúzunk, ratrakjaink pedig lesimítják a hófelszínt. Szerencsére természetes hóban sincs hiány. Alpesi hangulattal várjuk vendégeinket egész héten.

Péntek délután zárt körű rendezvényt tartunk, emiatt pénteken csak 14:00-ig lehet síelni. Aznap 13:40-kor lehet utoljára felmenni a felvonókkal és kiszolgálás is csak 13:40-ig van a vendéglátóhelyeken. Délután kettő órakor pedig bezár a sípálya és az összes vendéglátóhelyünk.

Mivel pénteken elmarad az esti síelés, ezért szombat Szuperszombat lesz. Szombaton 09:00-tól 23:00-ig tartunk nyitva, ráadásként 40% kedvezményt adunk az este 7 és este 11 óra között érvényes jegyekre.

Verhetetlen áron síelhetsz a kivilágított pályákon és utazhatsz Magyarország egyetlen négyüléses síliftjén az OMV MaxxMotion Felvonón. Ha nem szeretnél autózni, akkor próbáld ki a Szuperszombatra hirdetett buszos csomagunkat.

Megosztás: "Csodás, ratrakolt pálya – kedvezményes jegyárak!" a következővel:

További Hírek
jan 24, 8 óra telt el

Kifagyott ratrakolt pályák 7.235 méteren!

Eplény a #hóóriás! Az éjszaka végigratrakoltuk a pályákat, és a mínusz fokoknak köszönhetően szépen ki is fagyott, így nagyon jó felületet biztosítunk számotokra! Rengeteg hó van a pályán, több mint 160.000 köbméter! Hétköz…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 23, 22 óra telt el

Éjszaka ratrakolunk, friss kifagyott pályák várnak Eplényben!

Ratrakosaink már most elkezdték egyengetni a talajt a sípályákon! Egész éjjel ratrakolni fogjuk a pályákat így biztosítva a fergeteges csúszófelületet! Érdemes hétköznap kijönni hozzánk, mert sorban állás nélkül síelhetsz / s…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 23, 1 nap telt el

Kifagyott ratrakolt pályák, frissített hóréteg!

Ismét minden fehér Eplényben, tombol a téli hangulat! Ma üzemelni fog reggel 9:30-tól este 19:00-ig az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es és 3-as csákányos valamint a T1-es tanuló felvonó! Nyitva lesz a két szintes Holle Any…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva