jan 28, 2 év telt el

Csodás, ratrakolt pálya – kedvezményes jegyárak!

Fantasztikus téli hangulattal várjuk a Nordica Síarénába látogatókat.

Csodás minőségű, vastag hóréteg borítja az 1-es pályánkat és a tanpályát. Az 1/b, 6-os és 7-es pályákon néhol vékonyabb a hóréteg, de ezek is jól síelhetők. A lejtőket éjjel ratrakoltuk, a hófelszín szép sima és kifagyott.

A mai napon 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva, kedvezményes hétköznapi jegyáraink vannak érvényben. Nem kel várakozni a felvonóknál, üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos és a T1-es oktatólift.

Nyitva a síiskolánk, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a hegytetőn levő Das Weltauto Körvárunk.

A folytatásban is marad az igazi téli időjárás. Éjszakánként hóágyúzunk, ratrakjaink pedig lesimítják a hófelszínt. Szerencsére természetes hóban sincs hiány. Alpesi hangulattal várjuk vendégeinket egész héten.

Péntek délután zárt körű rendezvényt tartunk, emiatt pénteken csak 14:00-ig lehet síelni. Aznap 13:40-kor lehet utoljára felmenni a felvonókkal és kiszolgálás is csak 13:40-ig van a vendéglátóhelyeken. Délután kettő órakor pedig bezár a sípálya és az összes vendéglátóhelyünk.

Mivel pénteken elmarad az esti síelés, ezért szombat Szuperszombat lesz. Szombaton 09:00-tól 23:00-ig tartunk nyitva, ráadásként 40% kedvezményt adunk az este 7 és este 11 óra között érvényes jegyekre.

Verhetetlen áron síelhetsz a kivilágított pályákon és utazhatsz Magyarország egyetlen négyüléses síliftjén az OMV MaxxMotion Felvonón. Ha nem szeretnél autózni, akkor próbáld ki a Szuperszombatra hirdetett buszos csomagunkat.

Megosztás: "Csodás, ratrakolt pálya – kedvezményes jegyárak!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 4 nap telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 5 nap telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva