jan 28, 2 év telt el

Csodás, ratrakolt pálya – kedvezményes jegyárak!

Fantasztikus téli hangulattal várjuk a Nordica Síarénába látogatókat.

Csodás minőségű, vastag hóréteg borítja az 1-es pályánkat és a tanpályát. Az 1/b, 6-os és 7-es pályákon néhol vékonyabb a hóréteg, de ezek is jól síelhetők. A lejtőket éjjel ratrakoltuk, a hófelszín szép sima és kifagyott.

A mai napon 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva, kedvezményes hétköznapi jegyáraink vannak érvényben. Nem kel várakozni a felvonóknál, üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos és a T1-es oktatólift.

Nyitva a síiskolánk, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a hegytetőn levő Das Weltauto Körvárunk.

A folytatásban is marad az igazi téli időjárás. Éjszakánként hóágyúzunk, ratrakjaink pedig lesimítják a hófelszínt. Szerencsére természetes hóban sincs hiány. Alpesi hangulattal várjuk vendégeinket egész héten.

Péntek délután zárt körű rendezvényt tartunk, emiatt pénteken csak 14:00-ig lehet síelni. Aznap 13:40-kor lehet utoljára felmenni a felvonókkal és kiszolgálás is csak 13:40-ig van a vendéglátóhelyeken. Délután kettő órakor pedig bezár a sípálya és az összes vendéglátóhelyünk.

Mivel pénteken elmarad az esti síelés, ezért szombat Szuperszombat lesz. Szombaton 09:00-tól 23:00-ig tartunk nyitva, ráadásként 40% kedvezményt adunk az este 7 és este 11 óra között érvényes jegyekre.

Verhetetlen áron síelhetsz a kivilágított pályákon és utazhatsz Magyarország egyetlen négyüléses síliftjén az OMV MaxxMotion Felvonón. Ha nem szeretnél autózni, akkor próbáld ki a Szuperszombatra hirdetett buszos csomagunkat.

Megosztás: "Csodás, ratrakolt pálya – kedvezményes jegyárak!" a következővel:

További Hírek
jul 17, 5 nap telt el

Anyukák Figyelem!

Itt a nyár, tombol a forróság, mindenki a Balatonon van a hétvégén. Tömve vannak a strandok, nagy a tömeg és a gyerekek nem biztos hogy jól érzik magukat. Nehéz olyan programot választani, ahol a gyerekek és a felnőttek is egyaránt fe…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jul 14, 1 hét telt el

Már javában épül az új 2 üléses felvonónk!

Elkezdtük építeni az új 2 üléses felvonót az Intersport Síarénában Az új felvonó a már meglévő A7-es, és annak 500 méterrel való meghosszabbítására épül. A felvonó így közel 1 km hosszú lesz majd, és elősegíti az Audi Sp…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jul 10, 2 hét telt el

Downhill Országos Bajnokság a Bringarénában!

Idén ismét a Bringarénában kerül megrendezésre a Downhill Országos Bajnokság Magyarország legnagyobb downhill eseménye a Downhill Országos Bajnokság 2017-ben, immáron 6. éve lesz ismét Eplényben a Bringarénában. Minden évben a Brin…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva