jan 28, 3 év telt el

Csodás, ratrakolt pálya – kedvezményes jegyárak!

Fantasztikus téli hangulattal várjuk a Nordica Síarénába látogatókat.

Csodás minőségű, vastag hóréteg borítja az 1-es pályánkat és a tanpályát. Az 1/b, 6-os és 7-es pályákon néhol vékonyabb a hóréteg, de ezek is jól síelhetők. A lejtőket éjjel ratrakoltuk, a hófelszín szép sima és kifagyott.

A mai napon 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva, kedvezményes hétköznapi jegyáraink vannak érvényben. Nem kel várakozni a felvonóknál, üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos és a T1-es oktatólift.

Nyitva a síiskolánk, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a hegytetőn levő Das Weltauto Körvárunk.

A folytatásban is marad az igazi téli időjárás. Éjszakánként hóágyúzunk, ratrakjaink pedig lesimítják a hófelszínt. Szerencsére természetes hóban sincs hiány. Alpesi hangulattal várjuk vendégeinket egész héten.

Péntek délután zárt körű rendezvényt tartunk, emiatt pénteken csak 14:00-ig lehet síelni. Aznap 13:40-kor lehet utoljára felmenni a felvonókkal és kiszolgálás is csak 13:40-ig van a vendéglátóhelyeken. Délután kettő órakor pedig bezár a sípálya és az összes vendéglátóhelyünk.

Mivel pénteken elmarad az esti síelés, ezért szombat Szuperszombat lesz. Szombaton 09:00-tól 23:00-ig tartunk nyitva, ráadásként 40% kedvezményt adunk az este 7 és este 11 óra között érvényes jegyekre.

Verhetetlen áron síelhetsz a kivilágított pályákon és utazhatsz Magyarország egyetlen négyüléses síliftjén az OMV MaxxMotion Felvonón. Ha nem szeretnél autózni, akkor próbáld ki a Szuperszombatra hirdetett buszos csomagunkat.

Megosztás: "Csodás, ratrakolt pálya – kedvezményes jegyárak!" a következővel:

További Hírek
sze 19, 3 nap telt el

Másfélszeresésre növeljük hógyártó-kapacitásunkat Eplényben!

Minden síelő álma a hóbiztos, sok hóval rendelkező pálya, ahol nem kell félni, hogyha olvadás van. Eplényben pont ezt kínáljuk neked. Az Intersport Síarénában már eddig is a legnagyobb magyarországi hógyártó-kapacitással rendelke…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 7, 2 hét telt el

Magyarország legnagyobb kezdő sípályája épül Eplényben!

Megtanulnál síelni, vagy szeretnél több sítapasztalatot szerezni? Ne menj tovább ITT a helyed Eplényben! A családok és kezdők körében már eddig is kedvelt A7-es pályánk most továbbfejlődik, még család barátabb és még kezdő bar…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 4, 3 hét telt el

Várod már a telet? Így haladunk a fejlesztésekkel!

Ausztriában már leszakadt a hó a gleccserekben, érkezik a tél, de mi sem ülünk tétlenül, zajlanak a fejlesztések megállás nélkül! A sielok.hu oldalon már sokat olvashattatok a kora őszi nagy havazásásokról. Várva a telet már soka…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva