dec 26, 5 év telt el

December 27-től újra teljes üzemben, a pálya jól bírta az esőt

Karácsonykor a meleg és esős idő miatt ugyan nem voltunk nyitva, de december 27-től ismét tárt kapukkal várunk mindenkit. 09:00-tól 21:00-ig lehet majd síelni a teljes 1-es pályán, az 1/b sípályán, a 6-os pálya felső szakaszán és a tanpályán. Üzemel a Szent Sólyom, az 1-es csákányos és az 1-es tanulólift, lehet felszerelést kölcsönözni az óriási síkölcsönzőben és természetesen lesz síoktatás is a legkisebbektől a legnagyobbak számára is.

A nyitva levő pályák mindegyikén lehet majd esti sízni a csodálatos kivilágításnak köszönhetően, ami nappali fényességet varázsol az éjszakába. Holle Anyó megújult étterme és megújult Kemencés Büféje várja az éhes és szomjas vendégsereget.

A pályák meglepően jól átvészelték a karácsonyi melegfrontot. Ez annak köszönhető, hogy a múlt héten rengeteget hóágyúztunk és majdnem minden nap esett természetes hó is. Számításaink szerint holnap éjjel újrakezdjük a hóágyúzást és friss hóval borítjuk a pályákat.

Hát igen, az időjárásnak még meg kell ennie jónéhány palacsintát, hogy a pályánkat lerombolja. Az esőnek köszönhetően viszont gyönyörűen folyik a Malom-patak, hozza a hónak valót a Síarénába.

A vasárnapi Snowboardos rendezvényünket -mely a Wolrd Snowboard Day alkalmából kerül megrendezésre-  az új hatos pályán tartjuk majd meg, így zavartalanul lehet majd sízni a rendezvénnyel párhuzamosan. Különböző elemeken különféle, ügyesebbnél ügyesebb trükköket láthatunk majd.

Megosztás: "December 27-től újra teljes üzemben, a pálya jól bírta az esőt" a következővel: