feb 8, 5 év telt el

Egész éjjel hóágyúztunk, még több pálya nyitva!

Hóágyúink és hóágyúzó csapatunk egész éjjel dolgoztak azért, hogy minél jobb pályán síelhessetek. Rengeteg porhó készült, a pályákat megratrakoltuk, szépen kifagyott a felszín.

A hóréteg tömör, kiváló és vastag. Ma nyitjuk 2-es, 7-es pályánkat valamint a 4-es felső szakaszát. Az eddig is nyitva levőkkel (1, 1/b, 1/c, 6, freestyle park, T1) együtt ez összesen 4052 méter síelhető pályát jelent. Ma négy sífelvonónk is üzemel: Magyarország egyetlen négyülésese, az 1-es, a 2-es csákányos és a T1 tanulólift. Várakozás nem lesz a felvonóknál.

A mai napon 09:30-tól 23:00-ig tartunk nyitva. Extraként 19:00 és 23:00 között 40% kedvezménnyel síelhettek a fényárban úszó kivilágított pályákon.

Az utak teljesen tiszták, és jól járhatóak, beleértve a sípályához vezető bekötőutat is.

Szombaton megnyitjuk a teljes 4-est  és a T2 T3 pályákat is, valamint beindítjuk az összes sífelvonónkat. Szombattól tehát összesen 4811 méter síelhető pályával várunk Titeket, a gördülékeny felvonózásról pedig a  7 000 fős óránkénti felvonókapacitás gondoskodik.

A hétvégén Eplényben síelhettek Magyarország leghosszabb lesiklópályáján, laza könnyed kék, technikásabb piros lejtőkön, vagy éppen az ország legkomolyabb fekete pályáján. Lesz választék bőven.

 

Megosztás: "Egész éjjel hóágyúztunk, még több pálya nyitva!" a következővel: