jan 28, 2 év telt el

Éjjel ágyúzunk – reggel friss porhó vár – holnap újabb pályát nyitunk!

Folyamatosan csökken a hőmérséklet, nagyszerű hóágyús éjszaka előtt állunk. Reggelre friss, ratrakolt porhó vár, ráadásul kedvezményes hétköznapi jegyáraink vannak érvényben.

Holnap újabb pályaszakaszokat nyitunk. Jelenleg síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os, a 7-es és a T1-es oktatópálya. Holnaptól pedig nyitva a Das Weltauto Körvár alatti pályaszakasz és a 2-es pálya is, valamint a T2 és T3 tanulópálya. Ezzel együtt már összesen 3 774 méter pályán lehet csúszni, melyből 3,5 km sötétedés után is üzemel.

A felvonóknál nem kell várnod, hiszen üzemel Magyarország egyetlen négyülésese az OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es és a 2-es csákányos, valamint két oktatólift.

Holnap 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Várja vendégeit a síiskola, a kölcsönző, az étterem, a Kemencés és a Das Weltauto Körvár.

Péntek délután zárt körű rendezvényt tartunk, emiatt pénteken csak 14:00-ig lehet síelni. Aznap 13:40-kor lehet utoljára felmenni a felvonókkal és kiszolgálás is csak 13:40-ig van a vendéglátóhelyeken. Délután kettő órakor pedig bezár a sípálya és az összes vendéglátóhelyünk.

Mivel pénteken elmarad az esti síelés, ezért szombat Szuperszombat lesz. Szombaton 09:00-tól 23:00-ig tartunk nyitva, ráadásként 40% kedvezményt adunk az este 7 és este 11 óra között érvényes jegyekre.

Verhetetlen áron síelhetsz a kivilágított pályákon és utazhatsz Magyarország egyetlen négyüléses síliftjén az OMV MaxxMotion Felvonón. Ha nem szeretnél autózni, akkor próbáld ki a Szuperszombatra hirdetett buszos csomagunkat.

Megosztás: "Éjjel ágyúzunk – reggel friss porhó vár – holnap újabb pályát nyitunk!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 3 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 3 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva