jan 28, 2 év telt el

Éjjel ágyúzunk – reggel friss porhó vár – holnap újabb pályát nyitunk!

Folyamatosan csökken a hőmérséklet, nagyszerű hóágyús éjszaka előtt állunk. Reggelre friss, ratrakolt porhó vár, ráadásul kedvezményes hétköznapi jegyáraink vannak érvényben.

Holnap újabb pályaszakaszokat nyitunk. Jelenleg síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os, a 7-es és a T1-es oktatópálya. Holnaptól pedig nyitva a Das Weltauto Körvár alatti pályaszakasz és a 2-es pálya is, valamint a T2 és T3 tanulópálya. Ezzel együtt már összesen 3 774 méter pályán lehet csúszni, melyből 3,5 km sötétedés után is üzemel.

A felvonóknál nem kell várnod, hiszen üzemel Magyarország egyetlen négyülésese az OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es és a 2-es csákányos, valamint két oktatólift.

Holnap 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Várja vendégeit a síiskola, a kölcsönző, az étterem, a Kemencés és a Das Weltauto Körvár.

Péntek délután zárt körű rendezvényt tartunk, emiatt pénteken csak 14:00-ig lehet síelni. Aznap 13:40-kor lehet utoljára felmenni a felvonókkal és kiszolgálás is csak 13:40-ig van a vendéglátóhelyeken. Délután kettő órakor pedig bezár a sípálya és az összes vendéglátóhelyünk.

Mivel pénteken elmarad az esti síelés, ezért szombat Szuperszombat lesz. Szombaton 09:00-tól 23:00-ig tartunk nyitva, ráadásként 40% kedvezményt adunk az este 7 és este 11 óra között érvényes jegyekre.

Verhetetlen áron síelhetsz a kivilágított pályákon és utazhatsz Magyarország egyetlen négyüléses síliftjén az OMV MaxxMotion Felvonón. Ha nem szeretnél autózni, akkor próbáld ki a Szuperszombatra hirdetett buszos csomagunkat.

Megosztás: "Éjjel ágyúzunk – reggel friss porhó vár – holnap újabb pályát nyitunk!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 7 óra telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 2 nap telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 1 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva