jan 28, 2 év telt el

Éjjel ágyúzunk – reggel friss porhó vár – holnap újabb pályát nyitunk!

Folyamatosan csökken a hőmérséklet, nagyszerű hóágyús éjszaka előtt állunk. Reggelre friss, ratrakolt porhó vár, ráadásul kedvezményes hétköznapi jegyáraink vannak érvényben.

Holnap újabb pályaszakaszokat nyitunk. Jelenleg síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os, a 7-es és a T1-es oktatópálya. Holnaptól pedig nyitva a Das Weltauto Körvár alatti pályaszakasz és a 2-es pálya is, valamint a T2 és T3 tanulópálya. Ezzel együtt már összesen 3 774 méter pályán lehet csúszni, melyből 3,5 km sötétedés után is üzemel.

A felvonóknál nem kell várnod, hiszen üzemel Magyarország egyetlen négyülésese az OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es és a 2-es csákányos, valamint két oktatólift.

Holnap 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Várja vendégeit a síiskola, a kölcsönző, az étterem, a Kemencés és a Das Weltauto Körvár.

Péntek délután zárt körű rendezvényt tartunk, emiatt pénteken csak 14:00-ig lehet síelni. Aznap 13:40-kor lehet utoljára felmenni a felvonókkal és kiszolgálás is csak 13:40-ig van a vendéglátóhelyeken. Délután kettő órakor pedig bezár a sípálya és az összes vendéglátóhelyünk.

Mivel pénteken elmarad az esti síelés, ezért szombat Szuperszombat lesz. Szombaton 09:00-tól 23:00-ig tartunk nyitva, ráadásként 40% kedvezményt adunk az este 7 és este 11 óra között érvényes jegyekre.

Verhetetlen áron síelhetsz a kivilágított pályákon és utazhatsz Magyarország egyetlen négyüléses síliftjén az OMV MaxxMotion Felvonón. Ha nem szeretnél autózni, akkor próbáld ki a Szuperszombatra hirdetett buszos csomagunkat.

Megosztás: "Éjjel ágyúzunk – reggel friss porhó vár – holnap újabb pályát nyitunk!" a következővel:

További Hírek
jan 23, 12 óra telt el

Éjszaka ratrakolunk, friss kifagyott pályák várnak Eplényben!

Ratrakosaink már most elkezdték egyengetni a talajt a sípályákon! Egész éjjel ratrakolni fogjuk a pályákat így biztosítva a fergeteges csúszófelületet! Érdemes hétköznap kijönni hozzánk, mert sorban állás nélkül síelhetsz / s…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 23, 22 óra telt el

Kifagyott ratrakolt pályák, frissített hóréteg!

Ismét minden fehér Eplényben, tombol a téli hangulat! Ma üzemelni fog reggel 9:30-tól este 19:00-ig az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es és 3-as csákányos valamint a T1-es tanuló felvonó! Nyitva lesz a két szintes Holle Any…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 22, 1 nap telt el

Nagyon megéri hétköznap IS jönni Eplénybe síelni!

Működik a pályáink 98%-a, folyamatosan ratrakolunk, minden éjszaka vastagítjuk a pályák hórétegét! Hétköznap mindezt a minőséget kedvezményesen élvezheted! Gyere és próbáld ki Magyarország legjobb pályáit, már 7.235 méteren, …

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva