jan 6, 2 év telt el

Éjjel ismét dübörögnek a hóágyúk – kedvezményes árak hétköznapokon!

Itt van újra a fagyos idő. Ma éjszaka ismét dübörögnek majd a hóágyúk, reggel friss porhóval várjuk vendégeinket. Jó hideg lesz, így biztosan sok havat tudunk majd készíteni..

Szerdán és csütörtökön 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Egész nap üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos valamint a T1 oktatólift – várakozás nélkül lehet körözni a pályán. Síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os és 7-es pályák valamint a T1, T2 és T3 tanulópályák.

Hétköznapokon kiváltképp megéri ellátogatni hozzánk, mert lényegesen kevesebben vannak a pályákon, a jegyárak pedig 10-15%-al olcsóbbak, mint hétvégén. Nyitva a síiskola, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár.

Szerdán nap közben az 1-es pálya felső szakaszán menni fognak a hóágyúk várhatóan 13 óráig. Ettől függetlenül nyitva lesz és lehet rajta síelni. A többi pályaszakaszon nap közben nem ágyúzunk.

Készüljetek, mert ezen a héten Extrapénteket tartunk! Aznap 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva, este hat és tíz óra között pedig 40% kedvezménnyel lehet csúszni 3 km kivilágított pályán.

Nyitva lesz az 1-es pálya teljes hosszban, az 1/b, a 6-os pálya, a 7-es és a tanpálya.

Nyitva lesz a kölcsönző, az étterem, a Kemencés és a Das Weltauto Körvár is!

Megosztás: "Éjjel ismét dübörögnek a hóágyúk – kedvezményes árak hétköznapokon!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 3 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 3 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva