jan 6, 2 év telt el

Éjjel ismét dübörögnek a hóágyúk – kedvezményes árak hétköznapokon!

Itt van újra a fagyos idő. Ma éjszaka ismét dübörögnek majd a hóágyúk, reggel friss porhóval várjuk vendégeinket. Jó hideg lesz, így biztosan sok havat tudunk majd készíteni..

Szerdán és csütörtökön 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Egész nap üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos valamint a T1 oktatólift – várakozás nélkül lehet körözni a pályán. Síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os és 7-es pályák valamint a T1, T2 és T3 tanulópályák.

Hétköznapokon kiváltképp megéri ellátogatni hozzánk, mert lényegesen kevesebben vannak a pályákon, a jegyárak pedig 10-15%-al olcsóbbak, mint hétvégén. Nyitva a síiskola, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár.

Szerdán nap közben az 1-es pálya felső szakaszán menni fognak a hóágyúk várhatóan 13 óráig. Ettől függetlenül nyitva lesz és lehet rajta síelni. A többi pályaszakaszon nap közben nem ágyúzunk.

Készüljetek, mert ezen a héten Extrapénteket tartunk! Aznap 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva, este hat és tíz óra között pedig 40% kedvezménnyel lehet csúszni 3 km kivilágított pályán.

Nyitva lesz az 1-es pálya teljes hosszban, az 1/b, a 6-os pálya, a 7-es és a tanpálya.

Nyitva lesz a kölcsönző, az étterem, a Kemencés és a Das Weltauto Körvár is!

Megosztás: "Éjjel ismét dübörögnek a hóágyúk – kedvezményes árak hétköznapokon!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 7 óra telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 2 nap telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 1 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva