jan 6, 2 év telt el

Éjjel ismét dübörögnek a hóágyúk – kedvezményes árak hétköznapokon!

Itt van újra a fagyos idő. Ma éjszaka ismét dübörögnek majd a hóágyúk, reggel friss porhóval várjuk vendégeinket. Jó hideg lesz, így biztosan sok havat tudunk majd készíteni..

Szerdán és csütörtökön 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Egész nap üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos valamint a T1 oktatólift – várakozás nélkül lehet körözni a pályán. Síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os és 7-es pályák valamint a T1, T2 és T3 tanulópályák.

Hétköznapokon kiváltképp megéri ellátogatni hozzánk, mert lényegesen kevesebben vannak a pályákon, a jegyárak pedig 10-15%-al olcsóbbak, mint hétvégén. Nyitva a síiskola, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár.

Szerdán nap közben az 1-es pálya felső szakaszán menni fognak a hóágyúk várhatóan 13 óráig. Ettől függetlenül nyitva lesz és lehet rajta síelni. A többi pályaszakaszon nap közben nem ágyúzunk.

Készüljetek, mert ezen a héten Extrapénteket tartunk! Aznap 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva, este hat és tíz óra között pedig 40% kedvezménnyel lehet csúszni 3 km kivilágított pályán.

Nyitva lesz az 1-es pálya teljes hosszban, az 1/b, a 6-os pálya, a 7-es és a tanpálya.

Nyitva lesz a kölcsönző, az étterem, a Kemencés és a Das Weltauto Körvár is!

Megosztás: "Éjjel ismét dübörögnek a hóágyúk – kedvezményes árak hétköznapokon!" a következővel:

További Hírek
jan 24, 8 óra telt el

Kifagyott ratrakolt pályák 7.235 méteren!

Eplény a #hóóriás! Az éjszaka végigratrakoltuk a pályákat, és a mínusz fokoknak köszönhetően szépen ki is fagyott, így nagyon jó felületet biztosítunk számotokra! Rengeteg hó van a pályán, több mint 160.000 köbméter! Hétköz…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 23, 22 óra telt el

Éjszaka ratrakolunk, friss kifagyott pályák várnak Eplényben!

Ratrakosaink már most elkezdték egyengetni a talajt a sípályákon! Egész éjjel ratrakolni fogjuk a pályákat így biztosítva a fergeteges csúszófelületet! Érdemes hétköznap kijönni hozzánk, mert sorban állás nélkül síelhetsz / s…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 23, 1 nap telt el

Kifagyott ratrakolt pályák, frissített hóréteg!

Ismét minden fehér Eplényben, tombol a téli hangulat! Ma üzemelni fog reggel 9:30-tól este 19:00-ig az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es és 3-as csákányos valamint a T1-es tanuló felvonó! Nyitva lesz a két szintes Holle Any…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva