jan 13, 7 év telt el

Elindult az On-line jegyvásárlás és kölcsönzés!

 

A mai naptól használható az On-line jegyvásárlás és on-line kölcsönzés is! Aki nem szeretne ezentúl sorban állni a jegypénztárnál, internetes vásárlással az ideérkezés előtt igényelheti napi vagy délutáni jegyét. Egy e-mailben megküldött kóddal átveheti chipkártyáját a kölcsönző mellett található On-line jegypénztárnál. Vásárlás előtt kérjük, mindenképp olvassák el a rendelési szabályzatot!
A vásárlás menete:* Válassza az online jegyvásárlás menüpontot!
* Válassza ki a síelésre kiválasztott napot, melyen a Nordica Skiarena eplényi sípályáit igénybe kívánja venni! Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megrendeléseket adminisztrációs okoknál fogva legkésőbb a kiválasztott nap előtti napon éjfélig (24:00) áll módunkban elfogadni
* Adja meg, a megrendelni kívánt jegyek darabszámát és típusát!
* Adja meg adatait (megrendelő adatai, név, telefonszám és e-mail cím) az online vásárlás teljesítéséhez!
* Amennyiben ÁFÁ-s számla igénye van, jelölje be az erre vonatkozó, kipipálható igénylő mezőt, amit követően megjelennek az ÁFÁ-s számla kibocsátásához kitöltendő mezők, melyeket a számla kibocsátásához kötelező megadnia!
* Amennyiben minden szükséges mezőt kitöltött, indítsa el a megrendelést, a mezők alatt található felirat megnyomásával!
* A gomb felirat megnyomását követően felugró Pop-up ablak segítségével adja meg az online fizetés teljesítéséhez szükséges mezőket (Bankkártya száma, Bankkártya lejárati ideje (év, hónap), A kártya hátoldalán található ellenőrző szám utolsó 3 számjegye, Igény szerint választható a digitális aláírás ellenőrzése, E-mail cím)! A Fizetem gomb lenyomásával indíthatja el a fizetést.
* A megrendelés kimeneteléről weboldalunkon keresztül azonnal értesítjük (sikeres, sikertelen rendelésekről is visszajelzést adunk).
* Rendeléséről e-mail formájában is értesítjük Önt.
* Sikeres vásárlás esetén Ön a síelésre kiválasztott napon a visszaigazoló e-mail segítségével tudja átvenni napijegyét a Eplényben a Nordica Skiarena sípálya jegypénztárainál (az aznapi nyitást követően).

Megosztás: "Elindult az On-line jegyvásárlás és kölcsönzés!" a következővel: