dec 28, 5 év telt el

Érkezik a hideg, indulnak az ágyúk, friss hó lesz szombatra!

Érkezik a várva várt hidegbetörés északról. Amint mínusz lesz beindítjuk az ágyúkat. Számításaink szerint már este hat órától elkezdjük gyártani a havat, azokon a részeken ahol nincsen síelés. Zárás után pedig teljes gázon ágyúzunk majd. Ne felejtsétek, hogy nálunk van hazánk legnagyobb hógyártó kapacitása, így egy éjszaka alatt is csodákat lehet tenni, ha megfelelő az idő. Éjjel 24 hóágyú ontja majd a havat, így szombatra friss porhóval várunk Titeket. A hóágyúk készen állnak, a tározókban bőven van víz, a patak folyik ahogy kell, ráadásul a betáp csövünkön is folyik be a víz. Már csak a fagyra várunk.

A hétvégén mindkét napon 09:00-tól 21:00-ig leszünk nyitva. Kiváló pályaminőséggel várjuk vendégeinket. Üzemelni fog a négyüléses felvonó, egy csákányos és egy tanulólift is. Sorbanállásra nem kell számítani és a pályák se lesznek zsúfoltak. Új parkolási rendszerünknek köszönhetően pedig akár mindenki 80 méterre közelítheti meg a pályákat autójával. Természetesen lesz síoktatás és kölcsönzés is.

Sokan látogattak el ma is hozzánk. A kicsik jól érezték magukat a síóvodában és a babasarokban. Idén nagyon nagy hangsúlyt fektettünk a családbarát és biztonságos kialakításra, hogy a családosok és a kezdők is a legnagyobb biztonságban legyenek.

Mindenki elégedett a megújult Holle Anyó étteremmel is.

A pályákat jelenleg átlagosan 40-50 centiméteres hóréteg borítja, az éjszaka azonban jelentősen felfrissítjük a pályákat.

 


Megosztás: "Érkezik a hideg, indulnak az ágyúk, friss hó lesz szombatra!" a következővel: