feb 6, 4 év telt el

Extracsütörtök – kitűnő pályák – kedvezményes jegyárak -tiszta utak!

Extra jó, ratrakolt pályákkal várunk Titeket. A mai napon 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva, 18 és 22 óra között pedig 40% extra kedvezményt biztosítunk az alapból kedvezményes hétköznapi jegyárainkból. Az utak tiszták, le vannak takarítva. Bátran el lehet indulni, a sípálya könnyen megközelíthető.

A következő pályákon csúszhatsz összesen 3,5 km hosszúságban: teljes 1-es pálya, az 1/b, az 1/c, a 6-os, a 7-es, a T1, T2, T3, T4 pályák, valamint a freestyle park. Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos, a 2-es csákányos valamint a T1, T2 lift. Nem kel várakozni, pörgősen lehet felvonózni.

Üzemel a síiskola és a kölcsönző. Érdemes online előfoglalni a felszerelést, mert előmelegített sí és snowboardcipőt, valamint soron kívüli kiszolgálást kap aki előfoglal. Oktatási óráidra is előre bejelentkezhetsz – kattints ide!

Nyitva van Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és Das Weltauto Körvárunk a hegytetőn. Az esti sízésre az Erdei Betérőt is megnyitjuk.

Holnap este zártkörű rendezvényt tartunk a sípályán, emiatt pénteken reggel kilenckor nyitunk és 15 órakor már bezárunk. Így azonban a nyolc órás jeggyel is csak hat órát lehetne síelni, ezért a négy órás jegyek mellé ajándék két óra csúszást adunk minden vendégünknek. Tehát ha reggel kilenckor veszel egy négyórás jegyet, azzal délután háromig csúszhatsz.

Ez egy egyszeri alkalom, megértéseteket köszönjük! A hétvégén természetesen a szokásos rend szerint tartunk nyitva. Szombaton 09:00-tól 21:00-ig, vasárnap pedig 09:00-tól 18:00-ig.

Megosztás: "Extracsütörtök – kitűnő pályák – kedvezményes jegyárak -tiszta utak!" a következővel: