jan 31, 4 év telt el

Extrapéntek – egyre több pályánk üzemel!

Extrapéntek van, tehát 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva, 18 és 22 óra között pedig 40% extra kedvezményt adunk az alapból kedvezményes hétköznapi jegyárakból. Az utak járhatóak.

Egyre több pályával üzemelünk. Jelenleg síelhető a teljes 1-es pálya, 1/b pálya, 1/c pálya, a 6-os, a 7-es pálya valamint a T1, T2, T3, T4 pályák. Holnap megnyitjuk a freestyle parkot is. Szombattól tehát már 3,5 kilométer pályán lehet csúszni, ráadásul már megkezdtük a négyes pálya behavazását is. Sok-sok hó van, a pályák nagyon jók.

Szárnyal Magyarország egyetlen négyülésese az OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos, 2-es csákányos és három tanulólift. Sorállás nélkül lehet felvonózni.

Nyitva a síiskola, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé, a hegytetőn levő Das Weltauto Körvár és az esti sízésre az Erdei Betérőt is megnyitjuk. A hétvégén már üzemel a Jégbüfé, tehát szombaton és vasárnap már öt vendéglátóhelyünk lesz nyitva. A hétvégén érdemes lesz ellátogatni az Erdei Betérőbe, mert grillezés lesz, finom sült húsokkal készülünk. A hétvége nyitvatartása az alábbiak szerint alakul:

– szombat: 09:00-21:00
– vasárnap: 09:00-18:00

 

Megosztás: "Extrapéntek – egyre több pályánk üzemel!" a következővel: