feb 17, 5 év telt el

Fantasztikus hó, sok pálya!

A hóréteg nagyon vastag és csodás minőségű, éjjel természetesen ratrakoltunk. A változatos pályarendszeren mindenki megtalálja a neki való lejtőt, legyen az kezdő, haladó, profi, síelő vagy snowboardos. Magyarország leghosszabb lesiklópályája, legmeredekebb fekete pályája csak néhány a 7188 méter síelhető pályánk közül. Nyitva van az 1-es pálya, az 1/b, az 1/c, a 2-es, a 2/b, a 3-as, a 4-es, 5-ös, a 6-os, a 7-es a T1, a T2, a T3, a T4, a T5, a T6 és a freestyle park. A sok természetes hó miatt az erdők freeride pályákká változtak.

Üzemel mind a hét sífelvonónk, és nyitva van mind az öt vendéglátóhelyünk. Ne feledjétek, hogy a jegypénztáron kívül az étteremben létrehozott mozgókasszánál is vehettek jegyet készpénzzel!

Az utak tiszták és jól járhatóak, beleértve a sípályához vezető bekötőutat is. A zökkenőmentes parkolásról új “Praktikus és Kényelmes” parkolási rendszerünk gondoskodik.

 

Nyitva van 4-es számú, 450 méteres szánkópályánk is, melyet a faluban levő parkolóból kell megközelíteni egy kitáblázott ösvényen. A szánkópálya használata ingyenes, nem tartozik hozzá felvonó és csak hozott szánkóval használható.

Megosztás: "Fantasztikus hó, sok pálya!" a következővel: