feb 10, 5 év telt el

Fantasztikus körülmények hétköznap is!

Szerencsére az időjárás mostanában a síelők és a Nordica Síaréna pártján áll. Többször havazott a héten és ami nagyon fontos, hogy folyamatosan hideg van. A hidegben végig tudunk hóágyúzni. Eplényben van Magyarország legnagyobb hógyártó kapacitása. 44 hóágyúból álló gépparkunk óriási teljesítményre képes, óránként 600 köbméter kiváló minőségű havat tudunk előállítani. Ezért a pályákat borító hóréteg rendkívüli ütemben növekedik, hosszú időre biztosítva kitűnő körülményeket a Nordica Síarénában.

A meteorológia kedvező időjárást jósol az előttünk álló időszakra is, ezért kimondottan derűlátóak vagyunk a szezon hátralévő részét tekintve. A hóréteg vastagsága jelenleg 45-120 cm és folyamatosan vastagítjuk.

Érdemes hosszabb távon tervezni nálunk, és kivenni néhány napot egy kellemes téli sívakációra vagy akár egy-egy napra is. Ráadásul a hétköznapokon sokkal olcsóbbak a felvonó jegyek, bérletek, kiváltképp a több naposak.
Jövő héten síelhető lesz minden pályánk, és üzemel minden síliftünk.

Káprázatos hóréteggel sikerült megnyitnunk a 4-es pályát tegnap, sokak kedvence csak úgy, mint a 7-es pályánk. Pályák és felvonók egész kavalkádja várja a hozzánk látogatókat.

 

Megosztás: "Fantasztikus körülmények hétköznap is!" a következővel: