feb 4, 2 év telt el

Fantasztikus pályák – kedvezményes jegyárak!

A mai napon 09:30-tól 18:00-ig tartunk nyitva, kedvezményes hétköznapi áron válthatsz jegyet a frissen ratrakolt pályákra.

Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos, a 2-es csákányos és a T1-es tanulólift. Fantasztikus hóviszonyokkal a következő pályáink vannak ma nyitva összesen 3,2 km hosszúságban: 1-es, 1/b, 1/c, 6-os, 7-es, T1, T2, T3. Ezeken a pályákon a hóréteg átlagos vastagsága 65-150 cm.

Lehet jelentkezni sí és snowboard oktatásra síiskolánkban, továbbá várja vendégeit a kölcsönzőnk, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a hegytetőn levő Das Weltauto Körvár.

Az előrejelzések alapján marad a télies időjárás a folytatásban is. Péntekre ismét jelentős mennyiségű természetes hó várható.

Extrapénteken extra sok hóban, 40% kedvezménnyel síelhetsz este hat és tíz óra között 3,5 km kivilágított pályán.

A nagy havazásnak köszönhetően hétvégére az Ámos-hegy igazi freeride paradicsommá válik. Videózd le off-piste csúszásaid és nyerj szezonbérletet, vagy egy csodálatos Festina karórát. Részletek itt!

Megosztás: "Fantasztikus pályák – kedvezményes jegyárak!" a következővel:

További Hírek
jan 20, 17 óra telt el

Sídélelőtt Eplényben, fenomenális pályák!

Figyelem ma csak 14:00-ig lehet Síelni zártkörű rendezvény miatt! A felvonót 13:45-ig lehet majd használni, a sípálya és a vendgélátós egységeink 14:00-kor bezárnak majd! A holnapi naptól kezdve újra a megszokott körülmények köz…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 19, 1 nap telt el

Mesebeli síhétvége vár az Intersport Síarénában! #hóóriás

Annyi havat gyártottunk az éjjel, hogy ratrakosaink alig bírják eldolgozni a sípályára! Ma megnyitottuk a Q5-ös pályát is! A hétvégén, amint megnyitottuk az A5-ös pályát is, több mint 7.235 méter síelhető terepen tudtok majd csús…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 19, 1 nap telt el

A5-ös pálya – helyzetjelentés

A mai napon a Q5-ös pályát sikeresen megnyitottuk! Az A5-ös pályán annyi havat gyártottunk, hogy ratrakosaink alig tudták győzni a sok munkát, így sajnos késünk az A5-ös pálya megnyitásával! Türelmeteket és megértéseteket köszö…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva