feb 4, 2 év telt el

Fantasztikus pályák – kedvezményes jegyárak!

A mai napon 09:30-tól 18:00-ig tartunk nyitva, kedvezményes hétköznapi áron válthatsz jegyet a frissen ratrakolt pályákra.

Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos, a 2-es csákányos és a T1-es tanulólift. Fantasztikus hóviszonyokkal a következő pályáink vannak ma nyitva összesen 3,2 km hosszúságban: 1-es, 1/b, 1/c, 6-os, 7-es, T1, T2, T3. Ezeken a pályákon a hóréteg átlagos vastagsága 65-150 cm.

Lehet jelentkezni sí és snowboard oktatásra síiskolánkban, továbbá várja vendégeit a kölcsönzőnk, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a hegytetőn levő Das Weltauto Körvár.

Az előrejelzések alapján marad a télies időjárás a folytatásban is. Péntekre ismét jelentős mennyiségű természetes hó várható.

Extrapénteken extra sok hóban, 40% kedvezménnyel síelhetsz este hat és tíz óra között 3,5 km kivilágított pályán.

A nagy havazásnak köszönhetően hétvégére az Ámos-hegy igazi freeride paradicsommá válik. Videózd le off-piste csúszásaid és nyerj szezonbérletet, vagy egy csodálatos Festina karórát. Részletek itt!

Megosztás: "Fantasztikus pályák – kedvezményes jegyárak!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva