feb 4, 2 év telt el

Fantasztikus pályák – kedvezményes jegyárak!

A mai napon 09:30-tól 18:00-ig tartunk nyitva, kedvezményes hétköznapi áron válthatsz jegyet a frissen ratrakolt pályákra.

Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos, a 2-es csákányos és a T1-es tanulólift. Fantasztikus hóviszonyokkal a következő pályáink vannak ma nyitva összesen 3,2 km hosszúságban: 1-es, 1/b, 1/c, 6-os, 7-es, T1, T2, T3. Ezeken a pályákon a hóréteg átlagos vastagsága 65-150 cm.

Lehet jelentkezni sí és snowboard oktatásra síiskolánkban, továbbá várja vendégeit a kölcsönzőnk, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a hegytetőn levő Das Weltauto Körvár.

Az előrejelzések alapján marad a télies időjárás a folytatásban is. Péntekre ismét jelentős mennyiségű természetes hó várható.

Extrapénteken extra sok hóban, 40% kedvezménnyel síelhetsz este hat és tíz óra között 3,5 km kivilágított pályán.

A nagy havazásnak köszönhetően hétvégére az Ámos-hegy igazi freeride paradicsommá válik. Videózd le off-piste csúszásaid és nyerj szezonbérletet, vagy egy csodálatos Festina karórát. Részletek itt!

Megosztás: "Fantasztikus pályák – kedvezményes jegyárak!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 1 hét telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 1 hét telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva