nov 21, 6 év telt el

Fejlesztések: apróbb változtatások, nagyobb kényelem

Az alábbi írásban az olyan kisebb változtatásokat mutatjuk be, amelyek egy új vendég számára fel se tűnnének, de nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy itt tartózkodásuk még kellemesebben teljen.
Sólyom kiszállójának bővítéseA további kényelem érdekében a négyüléses Sólyom kiszállóját a megengedett legenyhébb meredekségűre alakítjuk, így biztosítva mindenkinek a nyugodt megérkezést. Ugyanakkor, vendégeinknek fokozattan kell majd ügyelni arra, hogy a megérkezés helyétől eltávolodva készüljenek fel a csúszásra ezzel helyet hagyva a további érkezőknek.

Parkoló bővítés

50 helynek megfelelő rész kerül murvázásra a gázló rész mellett, így még olvadáskor is kényelmesen lehet majd itt parkolni.

Tolókaros felvonó áthelyezése

A második, 120 m-es tanulóliftünket áthelyezzük jelenlegi helyéről, ahol kevéssé volt hasznosítva. Célünk, hogy oly’ módon helyezzük a pálya leglankásabb területén, hogy a tanulni vágyók ideálisan tudják használni, és a sportban már jártas társaikkal zavartalanul tudjanak egy pályán siklani.

Holle Anyó teraszának befalazása

Annak érdekében, hogy minél több vendégünk tölthesse a siklások közötti pihenést meleg helyen a Holle Anyó eddig pányvázott teraszát befalazzuk, így az is egy fűthető helyiség lesz további 50 ülőhellyel bővítve Holle Anyó Kocsmájának befogadóképességét.

Megosztás: "Fejlesztések: apróbb változtatások, nagyobb kényelem" a következővel: