már 19, 7 év telt el

Flúgos futam: 2011. március 26., szombat

Minden versenyzőt és érdeklődőt szeretettel várunk jövő hét szombaton a 3. alkalommal megrendezésre kerülő Flúgos Futamon Eplénybe. Figyelem! A versenyen elindulni csak saját gyártmányú marhaságokkal lehet! A szakavatott zsűri egy komplex szempont és pont rendszer alapján választ egyetlen győztest. A győztes nyereménye egy jövő évi névre szóló szezonbérlet lesz. A futamon csapatok is indulhatnak, ebben az esetben is csupán egy szezonbérlet lesz a nyeremény. A versenyen garantált a jó hangulat, indulóknak az ingyen sör. A pálya használata szezonzárásként – mindazok számára, akik eddig még nem rakták el mérgükben léceiket a padlásra – INGYENES lesz!

Nevezési díj: csapatonként egy ismert magyar költő versének elszavalása. Merészebb csapatok saját költésű verseit is elfogadjuk! Nemzeti érzelmű vers teljes átéléssel történő elszavalása a versenyen plusz pontot jelent.

A szezon 112. napján zárunk be, ennek ellenére őszintén reméljük, hogy nem kell szombaton a 112-es számot tárcsáznunk. A pályát így vagy úgy, de mindenki saját felelősségére használhatja.

Megosztás: "Flúgos futam: 2011. március 26., szombat" a következővel: