jul 15, 3 év telt el

Folytatódik családi bringaakciónk – vár a hűs erdő!

bringarena_2013_fotok_full_1-másolataHétvégén folytatódik családi bringaakciónk. Minden felnőtt bringa mellé ingyenesen biztosítunk egy gyermekkerékpárt, illetve egy gyermeksisakot. Irány a családi élménypályák! Meleg nyári időben rendkívül frissítő élmény a hűs erdőben való kerékpározás. Tiszta idő várható, messze el lehet majd látni a kilátóból. Pénteken, szombaton és vasárnap tartunk nyitva, mindhárom nap 10:00-tól 18:00-ig várjuk vendégeinket.

A kerékpárokat a felvonóval fel lehet vinni a hegyre, így csak lefelé kell haladni az erdőben kialakított élménypályákon, melyekből mindenki megtalálja a kedvére valót. Gyermek MTB pályával, családi élménypályával, izgalmas cross pályákkal és igazán adrenalindús élményt nyújtó downhill pályákkal várjuk a vendégeket.

Kész a DH OB pálya is, már lehet edzeni a jövő héten megrendezésre kerülő Gravity Hall Downhill és Fourcross Országos Bajnokság 2014-re, melyre a versenyzőkön kívül minden érdeklődőt is szeretettel várunk. A rendezvény nézőként is rendkívül izgalmas lesz. A Bringarénába látogatnak hazánk legextrémebb kerékpárosai, akik szédületes sebességgel száguldanak lefelé az elemekkel gazdagon tarkított pályán a legjobbnak járó címért.

bringarena_2013_fotok_full_72Természetesen nem csak az extrémsportok kedvelői számára szervezünk programot. Augusztus 02-án vezetett családi kerékpártúrára invitáljuk az érdeklődőket. A könnyedén teljesíthető túrán résztvevők jelentős kedvezményekben részesülnek kölcsönzőnkben és büfénkben, továbbá ingyenesen kipróbálhatják a libegőt és a Bringarénát.

Még mindig lehet jelentkezni gyermektáborunk július 27-én és augusztus 10-én induló turnusaira. Tapasztalt és képzett táborvezetők felügyelete mellett fantasztikus szabadtéri programlehetőségek várnak az ifjú táborozókra a Bringaréna Outdoor Sporttáborában. Szállás Holle Anyó hangulatos gerendaházában a Malom-patak mellett. Kerékpártúrázás, vitorlázás, vízisí, libegőzés, nordic walking, élménykerékpározás. Bentlakásos táborunk teljes ellátással csupán 49 900 Ft!!!!  További információk itt! 

Megosztás: "Folytatódik családi bringaakciónk – vár a hűs erdő!" a következővel: