dec 9, 4 év telt el

Friss hírek a síoktatásról! Kedvezmények, újdonságok!

Lássuk milyen akciókkal és újdonságokkal készülünk a síoktatással kapcsolatban!

Karácsonyig 20% kedvezményt biztosítunk a sí- és snowboardoktatás áraiból. Így ha még nem tudsz síelni, akkor ez egy tökéletes alkalom arra, hogy megtanulj. Arra is nagyszerű lehetőség, hogy a téli sítáborozás előtt bemelegíts, vegyél néhány haladóknak szánt órát a mozdulatok és a technika csiszolására.

Ne feledd,  hogy a tavalyi évhez képest idén 70 perces egy oktatási óra! Tehát 20 perccel több időt tölthetsz az oktató kezei alatt.

Ősszel meghirdetett síoktató képző tanfolyamunkra szép számban voltak jelentkezők. Volt némi lemorzsolódás, de végül 9-en vágtak neki a december 8-án elindult képzésnek. A tanfolyam során elméleti és gyakorlati oktatásban részesülnek a jelöltek, majd a vizsgák letételével OKJ bizonyítványt szereznek. A jelentkezők később a Nordica Síaréna síiskolájában vállalnak majd munkát.

Nem csak a síoktatónak jelentkezők kapnak képzést. Az oktatási tematika és módszertan egységesítése céljából az eddig is nálunk dolgozó síoktatók továbbképzésben részesülnek. Nagy hangsúlyt fektetünk a síoktatásra, szeretnénk, hogy a tanítványok Eplényben egy olyan stabil tudásanyagra tegyenek szert, amely megalapozza majd a biztonságos, élményekben gazdag síelést a későbbiekben.

Megosztás: "Friss hírek a síoktatásról! Kedvezmények, újdonságok!" a következővel: