feb 2, 2 év telt el

Friss hó és kedvezményes jegyárak!

Ma reggelre lehullott kb 12 cm friss, természetes hó. Ratrakjaink munkába is álltak, és az este lesimított pályákra most rátömörítik a friss réteget. Az utak a havazás ellenére szép tiszták, biztonságosan lehet közlekedni.

IMG_4882 IMG_4891 IMG_4892

A mai napon 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva, kedvezményes hétköznapi jegyáraink vannak érvényben. Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es és a 2-es csákányos, valamint a T1-es oktatólift. Várja vendégeit síiskolánk, a kölcsönzőnk, Holle Anyó Étterme, A Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár.

Síelhető az összes pályánk. Az 1-es, 1/b, 6-os, 7-es pályáinkon és a tanulópályán kiválóan síelhető, vastag hóréteg van. Itt nagyon sokat hóágyúztunk.

A többi pályánkon zömében a leratrakolt természetes hó található, helyenként technikai hóval kiegészítve. Amikor csak lehet ágyúzzuk ezeket a részeket is, hogy minél jobb minőségűek legyenek.

Holnap Szuperkedd, amikor 09:30-tól egészen 22:00-ig lehet síelni. Ráadásul 40%kedvezményt adunk az este 6 és 10 óra között érvényes jegyekre.

Az előrejelzések alapján ezen a héten ismét nagy mennyiségű természetes hó és igazi téli időjárás várható.

 

Megosztás: "Friss hó és kedvezményes jegyárak!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 6 nap telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 1 hét telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva