jan 29, 2 év telt el

Friss hó és kedvezményes jegyárak – ma újabb pályákat nyitunk!

Egész éjjel hóágyúztuk a lejtőket, sok-sok friss hóval és ratrakolt pályákkal várjuk a vendégeket. Mától újabb pályaszakaszokon is lehet síelni, az előrejelzések délutánra ismét havazást jósolnak.

A mai napon 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva, kedvezményes hétköznapi jegyáraink vannak érvényben. Összesen 3 774 m sípályánk üzemel, melyekből 3,5 km sötétedés után is használható a pályavilágításnak köszönhetően. Nyitva a teljes 1-es, az 1/b, a 6-os, a 7-es és a T1 pályánk. Ma megnyitjuk a T2 és T3 tanulópályákat. Éjszaka hóágyúztunk a 2-es pálya alsó és a 3-as felső szakaszán, így már ezek a részek is nyitva vannak a mai naptól. Itt helyenként még kicsit vékonyabb a hóréteg, de éjszakánként tovább hizlaljuk az ágyúkkal, ma délután pedig a természet is rásegít, havazás várható.

Összesen öt felvonónk működik ma. Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos, a 2-es csákányos és a T1, valamint a T2 liftek. Várja vendégeit a síiskola, a kölcsönző, az étterem, a Kemencés és a Das Weltauto Körvár.

Holnap délután zárt körű rendezvényt tartunk, emiatt pénteken csak 14:00-ig lehet síelni. Aznap 13:40-kor lehet utoljára felmenni a felvonókkal és kiszolgálás is csak 13:40-ig van a vendéglátóhelyeken. Délután kettő órakor pedig bezár a sípálya és az összes vendéglátóhelyünk.

Mivel pénteken elmarad az esti síelés, ezért szombat Szuperszombat lesz. Szombaton 09:00-tól 23:00-ig tartunk nyitva, ráadásként 40% kedvezményt adunk az este 7 és este 11 óra között érvényes jegyekre.

Verhetetlen áron síelhetsz 3,5 km kivilágított pályán és utazhatsz Magyarország egyetlen négyüléses síliftjén az OMV MaxxMotion Felvonón. Ha nem szeretnél autózni, akkor próbáld ki a Szuperszombatra hirdetett buszos csomagunkat.

 

 

Megosztás: "Friss hó és kedvezményes jegyárak – ma újabb pályákat nyitunk!" a következővel:

További Hírek
jan 20, 17 óra telt el

Sídélelőtt Eplényben, fenomenális pályák!

Figyelem ma csak 14:00-ig lehet Síelni zártkörű rendezvény miatt! A felvonót 13:45-ig lehet majd használni, a sípálya és a vendgélátós egységeink 14:00-kor bezárnak majd! A holnapi naptól kezdve újra a megszokott körülmények köz…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 19, 1 nap telt el

Mesebeli síhétvége vár az Intersport Síarénában! #hóóriás

Annyi havat gyártottunk az éjjel, hogy ratrakosaink alig bírják eldolgozni a sípályára! Ma megnyitottuk a Q5-ös pályát is! A hétvégén, amint megnyitottuk az A5-ös pályát is, több mint 7.235 méter síelhető terepen tudtok majd csús…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 19, 1 nap telt el

A5-ös pálya – helyzetjelentés

A mai napon a Q5-ös pályát sikeresen megnyitottuk! Az A5-ös pályán annyi havat gyártottunk, hogy ratrakosaink alig tudták győzni a sok munkát, így sajnos késünk az A5-ös pálya megnyitásával! Türelmeteket és megértéseteket köszö…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva