jan 29, 2 év telt el

Friss hó és kedvezményes jegyárak – ma újabb pályákat nyitunk!

Egész éjjel hóágyúztuk a lejtőket, sok-sok friss hóval és ratrakolt pályákkal várjuk a vendégeket. Mától újabb pályaszakaszokon is lehet síelni, az előrejelzések délutánra ismét havazást jósolnak.

A mai napon 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva, kedvezményes hétköznapi jegyáraink vannak érvényben. Összesen 3 774 m sípályánk üzemel, melyekből 3,5 km sötétedés után is használható a pályavilágításnak köszönhetően. Nyitva a teljes 1-es, az 1/b, a 6-os, a 7-es és a T1 pályánk. Ma megnyitjuk a T2 és T3 tanulópályákat. Éjszaka hóágyúztunk a 2-es pálya alsó és a 3-as felső szakaszán, így már ezek a részek is nyitva vannak a mai naptól. Itt helyenként még kicsit vékonyabb a hóréteg, de éjszakánként tovább hizlaljuk az ágyúkkal, ma délután pedig a természet is rásegít, havazás várható.

Összesen öt felvonónk működik ma. Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos, a 2-es csákányos és a T1, valamint a T2 liftek. Várja vendégeit a síiskola, a kölcsönző, az étterem, a Kemencés és a Das Weltauto Körvár.

Holnap délután zárt körű rendezvényt tartunk, emiatt pénteken csak 14:00-ig lehet síelni. Aznap 13:40-kor lehet utoljára felmenni a felvonókkal és kiszolgálás is csak 13:40-ig van a vendéglátóhelyeken. Délután kettő órakor pedig bezár a sípálya és az összes vendéglátóhelyünk.

Mivel pénteken elmarad az esti síelés, ezért szombat Szuperszombat lesz. Szombaton 09:00-tól 23:00-ig tartunk nyitva, ráadásként 40% kedvezményt adunk az este 7 és este 11 óra között érvényes jegyekre.

Verhetetlen áron síelhetsz 3,5 km kivilágított pályán és utazhatsz Magyarország egyetlen négyüléses síliftjén az OMV MaxxMotion Felvonón. Ha nem szeretnél autózni, akkor próbáld ki a Szuperszombatra hirdetett buszos csomagunkat.

 

 

Megosztás: "Friss hó és kedvezményes jegyárak – ma újabb pályákat nyitunk!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 5 nap telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 6 nap telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva