jan 29, 2 év telt el

Friss hó és kedvezményes jegyárak – ma újabb pályákat nyitunk!

Egész éjjel hóágyúztuk a lejtőket, sok-sok friss hóval és ratrakolt pályákkal várjuk a vendégeket. Mától újabb pályaszakaszokon is lehet síelni, az előrejelzések délutánra ismét havazást jósolnak.

A mai napon 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva, kedvezményes hétköznapi jegyáraink vannak érvényben. Összesen 3 774 m sípályánk üzemel, melyekből 3,5 km sötétedés után is használható a pályavilágításnak köszönhetően. Nyitva a teljes 1-es, az 1/b, a 6-os, a 7-es és a T1 pályánk. Ma megnyitjuk a T2 és T3 tanulópályákat. Éjszaka hóágyúztunk a 2-es pálya alsó és a 3-as felső szakaszán, így már ezek a részek is nyitva vannak a mai naptól. Itt helyenként még kicsit vékonyabb a hóréteg, de éjszakánként tovább hizlaljuk az ágyúkkal, ma délután pedig a természet is rásegít, havazás várható.

Összesen öt felvonónk működik ma. Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos, a 2-es csákányos és a T1, valamint a T2 liftek. Várja vendégeit a síiskola, a kölcsönző, az étterem, a Kemencés és a Das Weltauto Körvár.

Holnap délután zárt körű rendezvényt tartunk, emiatt pénteken csak 14:00-ig lehet síelni. Aznap 13:40-kor lehet utoljára felmenni a felvonókkal és kiszolgálás is csak 13:40-ig van a vendéglátóhelyeken. Délután kettő órakor pedig bezár a sípálya és az összes vendéglátóhelyünk.

Mivel pénteken elmarad az esti síelés, ezért szombat Szuperszombat lesz. Szombaton 09:00-tól 23:00-ig tartunk nyitva, ráadásként 40% kedvezményt adunk az este 7 és este 11 óra között érvényes jegyekre.

Verhetetlen áron síelhetsz 3,5 km kivilágított pályán és utazhatsz Magyarország egyetlen négyüléses síliftjén az OMV MaxxMotion Felvonón. Ha nem szeretnél autózni, akkor próbáld ki a Szuperszombatra hirdetett buszos csomagunkat.

 

 

Megosztás: "Friss hó és kedvezményes jegyárak – ma újabb pályákat nyitunk!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva