már 26, 4 év telt el

Friss hó – járható utak – esti síelés!

Reggelre leesett 13 cm friss hó és még várható egy adag. Az utakat takarítják, jól járhatóak, hóátfúvások nincsenek. Mi is letakaríttattuk a sípályához vezető bekötőutat. Éjjel hóágyúztunk és ratrakoltunk.

A pályákat jó minőségű porhó fedi, folytatjuk a hóágyúzást és minden éjjel ratrakolunk. Jól síelhető az 1-es, az 1/b, a T1 és a 7-es pályánk. Üzemel a négyüléses felvonónk, ezért várakozni biztosan nem kell. A mai napon hosszabbított nyitvatartással üzemelünk, újra lesz esti sízés. 09:30-tól 20:00-ig vagyunk nyitva.

Szerdán “Szuperszerda” lesz. 09:30-tól 22:00-ig leszünk nyitva, 18:00 és 22:00 között pedig féláron lehet síelni bárki számára. Pénteken viszont “Extrapénteket” tartunk 40% esti kedvezménnyel.

A 18 év alattiak szezon végéig ingyen síelhetnek. Mindemellett aki jegyet/bérletet vált Húsvétig, az feliratkozhat a nyereménylistára. Minél többször jössz el, annál nagyobb az esélyed.

Mit is lehet nyerni?

A Nordica Síaréna, a Síelők.hu és az Időkép.hu  közös nyereményjátékán összesen több, mint 1,5 millió Ft értékű nyeremények várnak gazdára: 3 évre szóló síbérlet, egy Audi A3 teszthétvége, egy komplett Nordica síszett és még hosszan sorolhatnánk. Részletes lista itt.

És még van kedvezmény: Húsvéti carving tanfolyam féláron

Megosztás: "Friss hó – járható utak – esti síelés!" a következővel: