feb 6, 5 év telt el

Friss hó “Szuperszerdára”!

Reggel hat óra óta szakad a hó a Síarénában, eddig 2-3 centiméternyi hullott. Ismét az a helyzet állt elő, hogy ami máshol esőként hullott le, az a hideg bakonyi területeken hóként jelenik meg. Ennek persze nagyon örülünk.

Ma “Szuperszerda” van, tehát 09:30-tól 22:00-ig vagyunk nyitva, 18:00-tól pedig féláron síelhettek egészen zárásig a csodálatosan kivilágított pályákon.
Nyitástól zárásig síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, az 1/c, a 6-os pálya, a freestyle park és az T1 tanpálya a bébilifttel. A hegytetőre a Szent Sólyom, Magyarország egyetlen négyüléses felvonója repít fel Titeket, valamint üzemel még az 1-es csákányos is.

Az utak vizesek, néhol kicsit havasak, de biztonságosan lehet rajtuk közlekedni.

A hegytetőn a hóréteg vastagsága már 5-6 centiméter, a völgyben pedig 3-4.

Éjjel már fagy lesz, elkezdjük a hóágyúzást amint nulla fok alá esik a hőmérséklet. Péntek éjjelre is kemény mínuszokat ígérnek, így pénteken meg tudjuk nyitni a 2-es, 7-es pályánkat, és a 4-es pálya felső részét (összesen 4052 méter síelhető pálya már pénteken). Szombatra kinyitjuk a teljes 4-est, a T2 és T3 pályákat kiváló hóval (összesen 4811 méter síelhető pálya) és beindítjuk az összes sífelvonónkat. Szuper síelős hétvégére készülünk.

Megosztás: "Friss hó “Szuperszerdára”!" a következővel: