már 4, 5 év telt el

Friss porhó – 20% tavaszi kedvezmény!

Hóágyúztunk éjjel, friss porhóval frissítettük a pályákat borító hóréteget, melyeket természetesen megratrakoltunk. A hóágyúk még most reggel is ontják a a havat a felső pályaszakaszokon.

Az alapból kedvezményes hétköznapi bérletárból most 20% tavaszi kedvezményt adunk.

A mai napon 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os, a 7-es, és a T1 is. Ez azt jelenti, hogy 2792 méter csodálatosan síelhető pályánk van nyitva. A felszállításról Magyarország egyetlen négyüléses felvonója, a Szent Sólyom, valamint az 1-es csákányos gondoskodik. Várakozni biztosan nem kell.

Ezen a héten kitart a hó, éjjelente amikor csak lehet hóágyúzunk. A hétvégén még egy jót lehet síelni, de valószínűleg vasárnap – jó hóviszonyok közepette – elbúcsúzunk az idei síszezontól. Most kell jönni síelni, amíg lehet!

Kedden érkezik a Nordica hivatalos tesztcsapata Eplénybe. Olyan hírességek tartanak bemutatót és szakmai konzultációt, mint Massimo Braconi, Allan Mondin, Damiano Miari Furcis, Alessandro Sperafico, Marek di Biasio és Mattia Fabrinetti. Találkozz velük és ismerd meg őket!

Szerda pedig szokás szerint “Szuperszerda” lesz, tehát féláron síelhetsz 18:00 és 22:00 között. Munka után ha elindulsz, akkor még ideérsz. Kár lenne kihagyni!

Megosztás: "Friss porhó – 20% tavaszi kedvezmény!" a következővel: