jan 25, 2 év telt el

Friss porhó a pályán – jól járhatóak az utak!

Reggelre 10 cm friss porhó esett, igazi téli hangulat van a Nordica Síarénában. Az utak járhatóak, a bekötőút is gyönyörűen le van takarítva. A személyzet megérkezett már, várjuk a vendégeket.

A pályákat reggel még egyszer megratrakoljuk. Az 1-es pályánk és a tanpálya hibátlan, nagyon jó minőségű. Nyitva az 1/b és a 6-os pályánk is, a hetesen sajnos néhány helyen elvékonyodott a hóréteg a szél miatt, de lehet rajta síelni.

Ma reggel az erős szél miatt a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonót nem tudjuk elindítani. A hegytetőre az 1-es és a 2-es csákányossal lehet feljutni, valamint üzemel a T1-es oktatólift is. Amennyiben a szél csillapodik a nap folyamán, elindítjuk az ülőliftet.

A mai napon 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva a síiskolával, a kölcsönzővel, Holle Anyó Éttermével és a Kemencés Büfével.

Minden nap várjuk vendégeinket. A továbbiakban is erős fagyokra számíthatunk, éjszakánként hóágyúzunk majd. Jövő hét második napja Szuperkedd, amikor 40% kedvezményt adunk az este hat és este tíz óra között érvényes jegyekre.

Munka után jól esik egy levezető esti csúszás a kivilágított pályákon, a hegytetőre pedig Magyarország egyetlen négyüléses síliftje, az OMV MaxxMotion Felvonó repít fel.

Ha nem szeretnél autózni, akkor tekintsd meg buszos csomagunkat! A buszos útra a jegyek korlátozott számban kaphatók a Sportokboltja.hu webáruházban.

Figyelem! Ezen a héten nem árusítunk gyalogos jegyet a libegőre.

Megosztás: "Friss porhó a pályán – jól járhatóak az utak!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva