jan 25, 2 év telt el

Friss porhó a pályán – jól járhatóak az utak!

Reggelre 10 cm friss porhó esett, igazi téli hangulat van a Nordica Síarénában. Az utak járhatóak, a bekötőút is gyönyörűen le van takarítva. A személyzet megérkezett már, várjuk a vendégeket.

A pályákat reggel még egyszer megratrakoljuk. Az 1-es pályánk és a tanpálya hibátlan, nagyon jó minőségű. Nyitva az 1/b és a 6-os pályánk is, a hetesen sajnos néhány helyen elvékonyodott a hóréteg a szél miatt, de lehet rajta síelni.

Ma reggel az erős szél miatt a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonót nem tudjuk elindítani. A hegytetőre az 1-es és a 2-es csákányossal lehet feljutni, valamint üzemel a T1-es oktatólift is. Amennyiben a szél csillapodik a nap folyamán, elindítjuk az ülőliftet.

A mai napon 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva a síiskolával, a kölcsönzővel, Holle Anyó Éttermével és a Kemencés Büfével.

Minden nap várjuk vendégeinket. A továbbiakban is erős fagyokra számíthatunk, éjszakánként hóágyúzunk majd. Jövő hét második napja Szuperkedd, amikor 40% kedvezményt adunk az este hat és este tíz óra között érvényes jegyekre.

Munka után jól esik egy levezető esti csúszás a kivilágított pályákon, a hegytetőre pedig Magyarország egyetlen négyüléses síliftje, az OMV MaxxMotion Felvonó repít fel.

Ha nem szeretnél autózni, akkor tekintsd meg buszos csomagunkat! A buszos útra a jegyek korlátozott számban kaphatók a Sportokboltja.hu webáruházban.

Figyelem! Ezen a héten nem árusítunk gyalogos jegyet a libegőre.

Megosztás: "Friss porhó a pályán – jól járhatóak az utak!" a következővel:

További Hírek
jan 20, 24 óra telt el

Sídélelőtt Eplényben, fenomenális pályák!

Figyelem ma csak 14:00-ig lehet Síelni zártkörű rendezvény miatt! A felvonót 13:45-ig lehet majd használni, a sípálya és a vendgélátós egységeink 14:00-kor bezárnak majd! A holnapi naptól kezdve újra a megszokott körülmények köz…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 19, 2 nap telt el

Mesebeli síhétvége vár az Intersport Síarénában! #hóóriás

Annyi havat gyártottunk az éjjel, hogy ratrakosaink alig bírják eldolgozni a sípályára! Ma megnyitottuk a Q5-ös pályát is! A hétvégén, amint megnyitottuk az A5-ös pályát is, több mint 7.235 méter síelhető terepen tudtok majd csús…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 19, 2 nap telt el

A5-ös pálya – helyzetjelentés

A mai napon a Q5-ös pályát sikeresen megnyitottuk! Az A5-ös pályán annyi havat gyártottunk, hogy ratrakosaink alig tudták győzni a sok munkát, így sajnos késünk az A5-ös pálya megnyitásával! Türelmeteket és megértéseteket köszö…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva