jan 25, 2 év telt el

Friss porhó a pályán – jól járhatóak az utak!

Reggelre 10 cm friss porhó esett, igazi téli hangulat van a Nordica Síarénában. Az utak járhatóak, a bekötőút is gyönyörűen le van takarítva. A személyzet megérkezett már, várjuk a vendégeket.

A pályákat reggel még egyszer megratrakoljuk. Az 1-es pályánk és a tanpálya hibátlan, nagyon jó minőségű. Nyitva az 1/b és a 6-os pályánk is, a hetesen sajnos néhány helyen elvékonyodott a hóréteg a szél miatt, de lehet rajta síelni.

Ma reggel az erős szél miatt a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonót nem tudjuk elindítani. A hegytetőre az 1-es és a 2-es csákányossal lehet feljutni, valamint üzemel a T1-es oktatólift is. Amennyiben a szél csillapodik a nap folyamán, elindítjuk az ülőliftet.

A mai napon 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva a síiskolával, a kölcsönzővel, Holle Anyó Éttermével és a Kemencés Büfével.

Minden nap várjuk vendégeinket. A továbbiakban is erős fagyokra számíthatunk, éjszakánként hóágyúzunk majd. Jövő hét második napja Szuperkedd, amikor 40% kedvezményt adunk az este hat és este tíz óra között érvényes jegyekre.

Munka után jól esik egy levezető esti csúszás a kivilágított pályákon, a hegytetőre pedig Magyarország egyetlen négyüléses síliftje, az OMV MaxxMotion Felvonó repít fel.

Ha nem szeretnél autózni, akkor tekintsd meg buszos csomagunkat! A buszos útra a jegyek korlátozott számban kaphatók a Sportokboltja.hu webáruházban.

Figyelem! Ezen a héten nem árusítunk gyalogos jegyet a libegőre.

Megosztás: "Friss porhó a pályán – jól járhatóak az utak!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 1 hét telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 1 hét telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva