feb 3, 4 év telt el

Friss porhó, ragyogó idő – kedvezményes hétköznapi jegyárak!

Egész éjszaka 25 hóágyúnk gyártotta a havat. 5 600 köbméter friss porhóval és gyönyörű, ratrakolt pályákkal várunk Titeket. Szép téli napunk lesz ma.

Bátran el lehet indulni, a sípálya könnyen és biztonságosan megközelíthető. A mai napon 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Összesen 3,5 kilométer hosszúságban síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, az 1/c, a 6-os, a 7-es, a T1, T2, T3, T4 pályák, valamint a freestyle park. Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos, a 2-es csákányos valamint a T1, T2 lift. Nem kel várni, pörgősen lehet felvonózni.

Nyitva a síiskola és a kölcsönző. Finom ételekkel és italokkal várja vendégeit Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvárunk a hegytetőn.

Ne feledd, hogy holnap Szuperkedd, amikor ismét éjszakába nyúló síelést tartunk. Este tíz óráig leszünk nyitva. Este hat és tíz között pedig 40% extra kedvezménnyel csúszhatsz a csodás minőségű pályákon.

Három kilométer kivilágított sípálya és négy felvonó vár Rád. Fényárban úszik majd az 1-es pálya, az 1/b, a 6-os pálya, a 7-es pálya, a tanulópálya és a freestyle park. Egész este üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es és a 2-es csákányos valamint a T1 lift.

Négy helyen élvezheted a hütték varázslatos hangulatát: Holle Anyó Étterme, Kemencés Büfé, Das Weltauto Körvár és estére kinyitjuk az Erdei Betérőt is.

Megosztás: "Friss porhó, ragyogó idő – kedvezményes hétköznapi jegyárak!" a következővel: