feb 14, 2 év telt el

Friss porhó – napsütéses idő!

IMG_5924Szép napsütéses időnk lesz a hétvégén, szerencsére éjszakánként viszont jó hideg van, így tudjuk hóágyúzni a pályákat. Természetesen a hógyártást ma éjszaka is folytatjuk majd.

A mai napon 09:00-tól 21:00-ig, holnap pedig 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva. A hétvégén az alábbi liftek üzemelnek: négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, 1-es csákányos, 2-es csákányos, T1, T2, T3 felvonók. A 3-as csákányos egyelőre nem üzemel. Elnézéseteket kérjük, dolgozunk a probléma megoldásán!

Az éjszakai hóágyúzás miatt, jég rakódott le a felvonó kötelére és néhány oszlopra. A jég megrongálta a felvonó biztonsági rendszerét.

Ebben az állapotában nem járatjuk a liftet, első a biztonság. Szakembereink már dolgoznak a probléma megoldásán, a biztonsági rendszer helyreállításán.

Elnézéseteket kérjük a probléma miatt, bízunk benne, hogy minél hamarabb el tudjuk indítani a liftet!

Sok porhavat gyártottunk ma éjszaka is. A pályákat ratrakoltuk, nagyon jó állapotban vannak. Összesen 6 km hosszúságban a következő pályákon lehet síelni: 1-es, 1/b, 2-es, 3-as, 4-es, 6-os, 7-es, T1, T2, T3 pályák. Az ötös pályánk le van zárva.

Lehet jelentkezni síiskolánkba sí vagy snowboard oktatásra és kölcsönzőnk is üzemel. Finom falatokkal várja vendégeit Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé, a Jégbüfé, Das Weltauto Körvárunk, továbbá gulyáspultunk is nyitva a lesz a Kemencés Büfé mellett.

Megosztás: "Friss porhó – napsütéses idő!" a következővel:

További Hírek
jan 22, 11 óra telt el

Szép ratrakolt pályák, friss hóréteg, world snowboard day!

Egész éjjel mentek az ágyúk és a ratrakok, hogy a legjobbat adjuk nektek vasárnap is! A mai napon World Snowboard Day a Nitro Snowparkban, új elemekkel, Pinetime Clothing grill partyval, Monster Truck-al, zenével, érkezik a Skullcandy is sá…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 21, 1 nap telt el

Mesés téli vasárnap, Síelj Eplényben 7.235 méteren!

Üzemel MINDEN felvonónk, üzemel majdnem MINDEN pályánk! A holnapi lesz a 46. sínap Magyarországon, Eplényben! A nyitás óta több mint 160.000 köbméter havat fújtunk a pályákra! MÁR MOST ratrakolunk, éjszaka a meredek részek is kész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 21, 1 nap telt el

7.235 méter síelés, csodálatos téli környezet Eplényben!

A mai napon reggel 9:00-től este 9:00-ig 12 órán keresztül tudtok majd síelni kifagyott , frissített, ratrakolt pályákon! Ma üzemelni fog ÖSSZES felvonónk, az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es 3-as csákányos, a T1-es T2-es …

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva