feb 14, 2 év telt el

Friss porhó – napsütéses idő!

IMG_5924Szép napsütéses időnk lesz a hétvégén, szerencsére éjszakánként viszont jó hideg van, így tudjuk hóágyúzni a pályákat. Természetesen a hógyártást ma éjszaka is folytatjuk majd.

A mai napon 09:00-tól 21:00-ig, holnap pedig 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva. A hétvégén az alábbi liftek üzemelnek: négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, 1-es csákányos, 2-es csákányos, T1, T2, T3 felvonók. A 3-as csákányos egyelőre nem üzemel. Elnézéseteket kérjük, dolgozunk a probléma megoldásán!

Az éjszakai hóágyúzás miatt, jég rakódott le a felvonó kötelére és néhány oszlopra. A jég megrongálta a felvonó biztonsági rendszerét.

Ebben az állapotában nem járatjuk a liftet, első a biztonság. Szakembereink már dolgoznak a probléma megoldásán, a biztonsági rendszer helyreállításán.

Elnézéseteket kérjük a probléma miatt, bízunk benne, hogy minél hamarabb el tudjuk indítani a liftet!

Sok porhavat gyártottunk ma éjszaka is. A pályákat ratrakoltuk, nagyon jó állapotban vannak. Összesen 6 km hosszúságban a következő pályákon lehet síelni: 1-es, 1/b, 2-es, 3-as, 4-es, 6-os, 7-es, T1, T2, T3 pályák. Az ötös pályánk le van zárva.

Lehet jelentkezni síiskolánkba sí vagy snowboard oktatásra és kölcsönzőnk is üzemel. Finom falatokkal várja vendégeit Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé, a Jégbüfé, Das Weltauto Körvárunk, továbbá gulyáspultunk is nyitva a lesz a Kemencés Büfé mellett.

Megosztás: "Friss porhó – napsütéses idő!" a következővel:

További Hírek
jul 17, 6 nap telt el

Anyukák Figyelem!

Itt a nyár, tombol a forróság, mindenki a Balatonon van a hétvégén. Tömve vannak a strandok, nagy a tömeg és a gyerekek nem biztos hogy jól érzik magukat. Nehéz olyan programot választani, ahol a gyerekek és a felnőttek is egyaránt fe…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jul 14, 1 hét telt el

Már javában épül az új 2 üléses felvonónk!

Elkezdtük építeni az új 2 üléses felvonót az Intersport Síarénában Az új felvonó a már meglévő A7-es, és annak 500 méterrel való meghosszabbítására épül. A felvonó így közel 1 km hosszú lesz majd, és elősegíti az Audi Sp…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jul 10, 2 hét telt el

Downhill Országos Bajnokság a Bringarénában!

Idén ismét a Bringarénában kerül megrendezésre a Downhill Országos Bajnokság Magyarország legnagyobb downhill eseménye a Downhill Országos Bajnokság 2017-ben, immáron 6. éve lesz ismét Eplényben a Bringarénában. Minden évben a Brin…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva