feb 14, 2 év telt el

Friss porhó – napsütéses idő!

IMG_5924Szép napsütéses időnk lesz a hétvégén, szerencsére éjszakánként viszont jó hideg van, így tudjuk hóágyúzni a pályákat. Természetesen a hógyártást ma éjszaka is folytatjuk majd.

A mai napon 09:00-tól 21:00-ig, holnap pedig 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva. A hétvégén az alábbi liftek üzemelnek: négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, 1-es csákányos, 2-es csákányos, T1, T2, T3 felvonók. A 3-as csákányos egyelőre nem üzemel. Elnézéseteket kérjük, dolgozunk a probléma megoldásán!

Az éjszakai hóágyúzás miatt, jég rakódott le a felvonó kötelére és néhány oszlopra. A jég megrongálta a felvonó biztonsági rendszerét.

Ebben az állapotában nem járatjuk a liftet, első a biztonság. Szakembereink már dolgoznak a probléma megoldásán, a biztonsági rendszer helyreállításán.

Elnézéseteket kérjük a probléma miatt, bízunk benne, hogy minél hamarabb el tudjuk indítani a liftet!

Sok porhavat gyártottunk ma éjszaka is. A pályákat ratrakoltuk, nagyon jó állapotban vannak. Összesen 6 km hosszúságban a következő pályákon lehet síelni: 1-es, 1/b, 2-es, 3-as, 4-es, 6-os, 7-es, T1, T2, T3 pályák. Az ötös pályánk le van zárva.

Lehet jelentkezni síiskolánkba sí vagy snowboard oktatásra és kölcsönzőnk is üzemel. Finom falatokkal várja vendégeit Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé, a Jégbüfé, Das Weltauto Körvárunk, továbbá gulyáspultunk is nyitva a lesz a Kemencés Büfé mellett.

Megosztás: "Friss porhó – napsütéses idő!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 4 nap telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 6 nap telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva