feb 14, 3 év telt el

Friss porhó – napsütéses idő!

IMG_5924Szép napsütéses időnk lesz a hétvégén, szerencsére éjszakánként viszont jó hideg van, így tudjuk hóágyúzni a pályákat. Természetesen a hógyártást ma éjszaka is folytatjuk majd.

A mai napon 09:00-tól 21:00-ig, holnap pedig 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva. A hétvégén az alábbi liftek üzemelnek: négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, 1-es csákányos, 2-es csákányos, T1, T2, T3 felvonók. A 3-as csákányos egyelőre nem üzemel. Elnézéseteket kérjük, dolgozunk a probléma megoldásán!

Az éjszakai hóágyúzás miatt, jég rakódott le a felvonó kötelére és néhány oszlopra. A jég megrongálta a felvonó biztonsági rendszerét.

Ebben az állapotában nem járatjuk a liftet, első a biztonság. Szakembereink már dolgoznak a probléma megoldásán, a biztonsági rendszer helyreállításán.

Elnézéseteket kérjük a probléma miatt, bízunk benne, hogy minél hamarabb el tudjuk indítani a liftet!

Sok porhavat gyártottunk ma éjszaka is. A pályákat ratrakoltuk, nagyon jó állapotban vannak. Összesen 6 km hosszúságban a következő pályákon lehet síelni: 1-es, 1/b, 2-es, 3-as, 4-es, 6-os, 7-es, T1, T2, T3 pályák. Az ötös pályánk le van zárva.

Lehet jelentkezni síiskolánkba sí vagy snowboard oktatásra és kölcsönzőnk is üzemel. Finom falatokkal várja vendégeit Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé, a Jégbüfé, Das Weltauto Körvárunk, továbbá gulyáspultunk is nyitva a lesz a Kemencés Büfé mellett.

Megosztás: "Friss porhó – napsütéses idő!" a következővel:

További Hírek
okt 6, 2 hét telt el

Szezonbérlet Eplénybe – 20% kedvezmény!

Szezonbérletre fel! Kaparintsd meg 20% kedvezménnyel szezonbérleted Eplénybe, Magyarország legnagyobb sí és snowboard komplexumába, az Intersport Síarénába! Október 9-től egészen október 30-ig kapható 20% kedvezménnyel a szezonbérle…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
okt 2, 3 hét telt el

Szezonbérlet akció Eplényben

Már csak 1 hét és kapható a 2017/2018-as szezonbérlet az Intersport Síarénába Eplénybe! Október 9-től kapható lesz az egész szezonra érvényes bérlet Eplénybe! Szezonbérletre Fel! Miért jó a szezonbérlet? Bármikor síelhetsz / sn…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 26, 4 hét telt el

A világ legjobb frézerei készítik majd a pályákat Eplényben!

Nem mellébeszélés, ez így van. A pályahossz bővítés és a megnövekedett hóágyú létszám miatt a ratrakolást is fejlesztenünk kell. Ebben a Prinoth lesz a partnerünk. A jelenleg meglévő Prinoth Leitwolf típusú csörlős gépünk me…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva