feb 14, 2 év telt el

Friss porhó – napsütéses idő!

IMG_5924Szép napsütéses időnk lesz a hétvégén, szerencsére éjszakánként viszont jó hideg van, így tudjuk hóágyúzni a pályákat. Természetesen a hógyártást ma éjszaka is folytatjuk majd.

A mai napon 09:00-tól 21:00-ig, holnap pedig 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva. A hétvégén az alábbi liftek üzemelnek: négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, 1-es csákányos, 2-es csákányos, T1, T2, T3 felvonók. A 3-as csákányos egyelőre nem üzemel. Elnézéseteket kérjük, dolgozunk a probléma megoldásán!

Az éjszakai hóágyúzás miatt, jég rakódott le a felvonó kötelére és néhány oszlopra. A jég megrongálta a felvonó biztonsági rendszerét.

Ebben az állapotában nem járatjuk a liftet, első a biztonság. Szakembereink már dolgoznak a probléma megoldásán, a biztonsági rendszer helyreállításán.

Elnézéseteket kérjük a probléma miatt, bízunk benne, hogy minél hamarabb el tudjuk indítani a liftet!

Sok porhavat gyártottunk ma éjszaka is. A pályákat ratrakoltuk, nagyon jó állapotban vannak. Összesen 6 km hosszúságban a következő pályákon lehet síelni: 1-es, 1/b, 2-es, 3-as, 4-es, 6-os, 7-es, T1, T2, T3 pályák. Az ötös pályánk le van zárva.

Lehet jelentkezni síiskolánkba sí vagy snowboard oktatásra és kölcsönzőnk is üzemel. Finom falatokkal várja vendégeit Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé, a Jégbüfé, Das Weltauto Körvárunk, továbbá gulyáspultunk is nyitva a lesz a Kemencés Büfé mellett.

Megosztás: "Friss porhó – napsütéses idő!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva