GYIK

Síelés, szánkózás

Lehet-e szánkózni az Intersport Síarénában?

A sípályára baleset veszélyessége miatt, szánkót bevinni és síterületen szánkózni szigorúan TILOS.

Milyen időjárás várható a napokban?

Honlapunk jobb oldalán található “Élőkép” ikonra kattintva megtekintheted az aktuális időjárást: hőmérsékletet, szélviszonyokat. Híreink között időszakosan tájékoztatást adunk az előttünk álló napok várható időjárásáról.

Lehet-e sífelszerelést, ruhát bérelni?

A helyszínen található az Intersport Síkölcsönző. Bérelhetsz felszerelést a helyszínen, de megteheted mindezt előre is online kölcsönzésünkön keresztül. Ebben az esetben a helyszínen előkészítve vár majd felszerelésed, így hamarabb indulhatsz síelni. Bérelhető felszerelések: síbakancs, síléc, síbot, snowboardcipő, snowboard és bukósisak. Ruhabérlésre nincsen lehetőség. Bérelhető felszereléseinket és a kölcsönzési árakat megtalálod itt.

A tanulópálya használatáért is kell fizetni?

Az összes sípálya használatához jegyet kell váltani a helyszínen. A tanulópályára külön jegyet kell vásárolni. Jegyáraink itt találhatóak.

Elhoznám a kutyámat, tudok vele síelni?

Nyugodt, emberekhez szokott állatokat szívesen látunk, ugyanakkor sem a Holle Anyóba, sem a pályára felvinni nem lehet őket.

Kirándulás

Ha sétálni szeretnénk a környéken, akkor kell jegyet venni?

A környék gyönyörű kirándulásokra nyújt lehetőséget, az itt tartózkodásért nem kell bérletet váltani, ugyanakkor a pályán sétálni, felszerelés nélkül tartózkodni baleset veszélyessége miatt nem lehet.

Nem síelni jövünk, tudjuk használni a négyüléses felvonót?

Az Audi Sport 4 üléses felvonót nem lehet a téli szezonban gyalogosan használni, mert balesetveszélyes.