jan 19, 5 év telt el

Gyönyörű időnk van, kiválóak a pályák!

Hihetetlen gyönyörű időjárás van ma, a pályák kiválóan síelhetőek, elképesztően vastag a hóréteg.

Sajnos ma néhány dolog balul sült el, de már minden rendben van:
A 3-as csákányoson reggel egy görgő megsérült, és emiatt nem tudtuk volna biztonságosan üzemeltetni. A hibát elhárítottuk, és kicsivel kettő után beindítottuk a felvonót. Most már hibátlanul működik.
Az 1-es csákányosról egy síelő – a nem rendeltetésszerű felvonóhasználatával – lerántotta a kötelet, ezért a felvonó biztonsági rendszere azonnal letiltott és a lift negyed órát állt míg a kötelet a helyére tettük. Probléma elhárítva.
A felső parkolókba rendelt kisbusz lerobbant útközben, így volt egy kis probléma, de nem tartott sokáig, mert szerencsére hamar jött egy másik, és gőzerővel szállította az utasokat a pályához.

A mai nap kellemetlen meglepetéseket tartogatott számunkra, de felülkerekedtünk és minden jól működik már. Természetesen holnap nem lesz probléma, ráadásul kellemes időt ígérnek, rengeteg hó van, így minden adott egy kitűnő Snow Dayhez. Az utak jól járhatóak. Közel hét kilométer síelhető pályával és hét működő sílifttel várunk benneteket. Mindemellett síelhető Magyarország leghosszabb lesiklópályája is, itt Eplényben. Mindenki megtalálja a tudásszintjének megfelelő lejtőket. Nyitva van rengeteg kék pálya, az összes piros és a jónéhány fekete között hazánk legmeredekebb sípályája is.

Íme néhány kép a mai napról:

Megosztás: "Gyönyörű időnk van, kiválóak a pályák!" a következővel: