máj 18, 5 év telt el

Már csak 20 nap az eplényi Bringaréna nyitásáig!

Minden akadály elhárult, hogy a Magyarországon egyedülállóan komplex eplényi Bringaréna 2012. június 8-án megnyissa kapuit. Az építkezés az utolsó fázisba ért, nincs okunk kételkedni a sikeres befejezésben, ezért hivatalosan is kihirdetjük a megnyitó időpontját.
Szolgáltatásaink között mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt, így kipróbálhatja a libegőt, csatlakozhat szakképzett túravezetőink által szervezett csoportos sétákhoz, valamint kerékpárokat kölcsönözhet a környék bejárásához – és ami a legjobb: mindezt nagyon kedvező árakon kínáljuk.
A sportolni vágyók számára a kiépített és karbantartott biciklis pályákon biztosítunk mozgási lehetőséget. Egy Downhill, egy Cross Country és egy túraútvonal kínál izgalmakat és kihívást minden kezdő és profi bringásnak.
A downhill pályák kezdőpontjára a télen síliftként üzemelő, a nyári szezonra kissé átalakított, Szent Sólyom, négyüléses felvonó szállítja fel a gravity stílus hódolóit bringáikkal együtt. Az eplényi Bringaréna ebben a vonatkozásban egyedülálló hazánkban, hiszen nincs még egy olyan hely, ahol ilyen módszerrel és ilyen kényelmesen juthatnak fel a sportág szerelmesei a hegycsúcsra.
A nyitásig még rengeteg munka vár ránk, reméljük az időjárás is kegyes lesz hozzánk, és június 8-án verőfényes napsütésben, szélesre tárjuk a kaput minden Eplénybe látogató érdeklődő előtt.

Megosztás: "Már csak 20 nap az eplényi Bringaréna nyitásáig!" a következővel: