feb 9, 4 év telt el

Hidegfront – este indulnak a hóágyúk!

Szerencsére eddig szépen elkerült minket az eső. Nemrég azonban nálunk is eleredt, de nem hull számottevő mennyiség. Az előrejelzések szerint a Bakonyban még hó is lehet.

Már megkezdtük a mobil hóágyúk kitelepítését. Ezerrel készülünk, mert a hidegfront nyomában valószínűleg fagyni fog éjszaka. Reméljük a jó öreg eplényi mikroklíma ezúttal is velünk lesz. Nem tétovázunk, amint lehet indítjuk az ágyúkat.

Szeretettel várunk Titeket jövő héten is. Ne feledjétek, hogy hétköznapokon kedvezményes jegyáraink lesznek érvényben!

Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es és a 2-es csákányos és a tanulóliftek. Síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os, a 7-es és az oktatópályák. Nyitva a síiskola, lehet jönni oktatásra, továbbá várja vendégeit a kölcsönző és hüttéink is.

Készüljetek, mert jövő héten lesz Szuperkedd és Extrapéntek is! Ez azt jelenti, hogy mindkét napon 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva. Este hat és tíz óra között pedig 40% kedvezménnyel csúszhatsz a fényárban úszó pályákon. Hétfőn, szerdán és csütörtökön pedig a normál hétköznapi menetrend szerint 09:30-tól 20:00-ig leszünk nyitva.

Megosztás: "Hidegfront – este indulnak a hóágyúk!" a következővel: