A szezon utolsó napjai következnek

A 2019/2020-as síszezon utolsó napjai következnek!

Használd ki az A1-es pályát amíg még lehet!

A rendkívüli enyhe idő sajnos nem kedvez a pályának, illetve a szél is nagyon sok port hordott fel az elmúlt időszakban a hórétegre, emiatt a hó koszos és foltos már.

Mivel hideg sem nagyon várható, vagy csak nagyon kis mértékben, ezért a hónap végéig, azaz február 29, szombatig leszünk nyitva!

Addigis nyitva leszünk az A1-es pályával, a T1-es tanuló pályával, az Audi e-tron 4 üléses sífelvonó fog a csúcsra járatni!

Ha megéheznél, vagy megszomjaznál, a Holle Anyó étterme vár majd, nyitva tartási időben!

Minden nap 9:00-19:00-ig várunk minden síőrültet!

Maxold ki a telet, síelj még az utolsó napokban is Eplényben!

Ha itt a jóidő és a tavasz, ne csüggedj, vár a Kaland Hegy!

Libegőzz Eplényben az egész családdal, tökéletes hétvégi kikapcsolódás a szabadban!

Eplényben nyáron sem áll meg az élet, a tél után az Audi e-tron 4 üléses sífelvonó és az Intersport 2 üléses sífelvonó átáll nyári üzemre, és a gyalogosokat szállítja fel a hegytetőre!

Érdemes eljönni, hiszen gyönyörű a nyári Eplény, az Ámos-hegyi Kilátóból a hegytetőn akár még a Balatonig is ellátni, valamint a gyerekeknek egy kisebb Játékszigettel készülünk!

A völgyben ingyenesen használható a trambulin, az ugrálóvár, a mászófal, a hegytetőn pedig a kilátóig egy Mezítlábas Ösvény vezet, amin minden lépés egy új élmény!

Idén nyitva lesz a hegytetőn nyáron is a Das WeltAuto Panorámabár, élvezd a jóidót a napsütést és a gyönyörű panorámát a hegytetőn egy kávé, üdítő vagy ebéd mellett!

Ha szeretsz Eplénybe járni, akkor gyere el tavaszzal / nyáron is az egész családdal, a libegőn nincs korhatár!

Február 29-től minden hétvégén nyitva vagyunk!

Látogass el weboldalunkra további információkért!

www.kalandhegy.hu