Új tányéros felvonó épül az A7-es pályán!

Új tányéros felvonó épül az A7-es pályán!

 

Még több lehetőség a síelés gyakorlására tökéletes körülmények között.

 

A szezon eleji nyitásra átadásra kerül legújabb beruházásunk, az A7-es pályán épülő új tanulólift.

Ezzel újabb  nagyszerű lehetőséget biztosítunk a síelés zavartalan gyakorlására a sporttal barátkozók, nem biztos sítudással rendelkezők részére.

 

 

Mint a képen is látszik gőzerővel haladunk a felvonó építésével, hamarosan beemeljük az új tartó oszlopokat is, amivel a teljes készültség és az átadás célegyenesébe kerülünk.

Az új felvonó az egyik, ugyan korai, de nagyon szép karácsonyi ajándékunk a pályára látogatók részére.

A tányéros felvonót elsősorban a tanulók és sportággal ismerkedők részére ajánljuk, de természetesen mindenki előtt nyitott lesz.

A felvonó az A7-es pálya alsó beszállópontján indul és a pálya közepéig tart, ahol az átcszúszási lehetőség megmarad a Q3-as pályára. Természetesen a tányéros felvonó sajátosságaiból adódóan a felvonóból a pálya bármely pontján biztonságosan ki lehet majd szállni.

A felvonó átadásával óriási lehetőség nyílik azok számára, akik a síoktatás után maradni szeretnének, hogy gyakorolják a frissen megszerzett tudásukat, hiszen az A7-es pálya alsó fele erre tökéletesen alkalmas, ráadásul a tányéros felvonó könnyedén használható, mindenki számára.

 

A pálya alján a kölcsönző és az étterem minden igényt ki tud szolgálni. A Kék bejáraton keresztül pedig könnyen megközelíthető a helyszín, autóval is.

 

Szóval, sílécre és tanulásra fel, mi már állig felvonózva várunk mindenkit!