már 6, 2 év telt el

Hóágyúztunk! Szárnyal a négyüléses – ragyog az idő!

Hajnalban hóágyúinkkal frissítettük a felső pályaszakaszokat. Az előttünk álló éjszakákon szintén fagyos idő lesz, folytatjuk a hógyártást.

A pályákat ratrakoltuk, reggelre a felszín kifagyott. Az 1-es pályánk és a tanulópálya csodásan síelhető. Az 1/b és a 7-es pályánkon van néhány folt, de könnyen kikerülhetőek. Nap közben a hó felszíne megpuhul majd.

A mai napon 09:00-tól 17:00-ig tartunk nyitva a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonóval és a T1-es oktatólifttel. Várja vendégeit síiskolánk, kölcsönzőnk és Holle Anyó Étterme is.

A hétvégére ragyogó napsütéses idő várható, napközben kb 3-5 fokig melegszik csak a hőmérséklet. Reggelente csodásan ratrakolt, kifagyott pályán lehet majd csúszni. A szezon egyik utolsó lehetősége lesz, érdemes kihasználni. Szombaton és vasárnap 08:30-tól üzemelnek már a liftek, és egészen 18:00-ig lehet csúszni.

Vasárnap nőnapi akciót tartunk, ezért 50% kedvezményt biztosítunk minden kedves hölgy vendégünknek a felvonó jegyárakból.

Megosztás: "Hóágyúztunk! Szárnyal a négyüléses – ragyog az idő!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 1 hét telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 1 hét telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva