már 6, 2 év telt el

Hóágyúztunk! Szárnyal a négyüléses – ragyog az idő!

Hajnalban hóágyúinkkal frissítettük a felső pályaszakaszokat. Az előttünk álló éjszakákon szintén fagyos idő lesz, folytatjuk a hógyártást.

A pályákat ratrakoltuk, reggelre a felszín kifagyott. Az 1-es pályánk és a tanulópálya csodásan síelhető. Az 1/b és a 7-es pályánkon van néhány folt, de könnyen kikerülhetőek. Nap közben a hó felszíne megpuhul majd.

A mai napon 09:00-tól 17:00-ig tartunk nyitva a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonóval és a T1-es oktatólifttel. Várja vendégeit síiskolánk, kölcsönzőnk és Holle Anyó Étterme is.

A hétvégére ragyogó napsütéses idő várható, napközben kb 3-5 fokig melegszik csak a hőmérséklet. Reggelente csodásan ratrakolt, kifagyott pályán lehet majd csúszni. A szezon egyik utolsó lehetősége lesz, érdemes kihasználni. Szombaton és vasárnap 08:30-tól üzemelnek már a liftek, és egészen 18:00-ig lehet csúszni.

Vasárnap nőnapi akciót tartunk, ezért 50% kedvezményt biztosítunk minden kedves hölgy vendégünknek a felvonó jegyárakból.

Megosztás: "Hóágyúztunk! Szárnyal a négyüléses – ragyog az idő!" a következővel:

További Hírek
jan 23, 12 óra telt el

Éjszaka ratrakolunk, friss kifagyott pályák várnak Eplényben!

Ratrakosaink már most elkezdték egyengetni a talajt a sípályákon! Egész éjjel ratrakolni fogjuk a pályákat így biztosítva a fergeteges csúszófelületet! Érdemes hétköznap kijönni hozzánk, mert sorban állás nélkül síelhetsz / s…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 23, 22 óra telt el

Kifagyott ratrakolt pályák, frissített hóréteg!

Ismét minden fehér Eplényben, tombol a téli hangulat! Ma üzemelni fog reggel 9:30-tól este 19:00-ig az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es és 3-as csákányos valamint a T1-es tanuló felvonó! Nyitva lesz a két szintes Holle Any…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 22, 1 nap telt el

Nagyon megéri hétköznap IS jönni Eplénybe síelni!

Működik a pályáink 98%-a, folyamatosan ratrakolunk, minden éjszaka vastagítjuk a pályák hórétegét! Hétköznap mindezt a minőséget kedvezményesen élvezheted! Gyere és próbáld ki Magyarország legjobb pályáit, már 7.235 méteren, …

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva