már 6, 2 év telt el

Hóágyúztunk! Szárnyal a négyüléses – ragyog az idő!

Hajnalban hóágyúinkkal frissítettük a felső pályaszakaszokat. Az előttünk álló éjszakákon szintén fagyos idő lesz, folytatjuk a hógyártást.

A pályákat ratrakoltuk, reggelre a felszín kifagyott. Az 1-es pályánk és a tanulópálya csodásan síelhető. Az 1/b és a 7-es pályánkon van néhány folt, de könnyen kikerülhetőek. Nap közben a hó felszíne megpuhul majd.

A mai napon 09:00-tól 17:00-ig tartunk nyitva a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonóval és a T1-es oktatólifttel. Várja vendégeit síiskolánk, kölcsönzőnk és Holle Anyó Étterme is.

A hétvégére ragyogó napsütéses idő várható, napközben kb 3-5 fokig melegszik csak a hőmérséklet. Reggelente csodásan ratrakolt, kifagyott pályán lehet majd csúszni. A szezon egyik utolsó lehetősége lesz, érdemes kihasználni. Szombaton és vasárnap 08:30-tól üzemelnek már a liftek, és egészen 18:00-ig lehet csúszni.

Vasárnap nőnapi akciót tartunk, ezért 50% kedvezményt biztosítunk minden kedves hölgy vendégünknek a felvonó jegyárakból.

Megosztás: "Hóágyúztunk! Szárnyal a négyüléses – ragyog az idő!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva