feb 7, 5 év telt el

Hóágyúzunk, 2665 méter jól síelhető pálya!

Megérkezett a várt hideg, éjjel óta 24 hóágyúnk ontja magából a havat. Hajnalra ismét érkezett egy kis természetes segítség is. Fél hét óta havazik, és már 1 cm friss hó le is esett.

Éjjel természetesen ratrakoltuk a pályákat, reggelre csodálatosan kifagyott a felszínük. 09:30-tól 20:00-ig vagyunk nyitva. Síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, az 1/c, a 6-os, a T1 pálya továbbá Magyarország legnagyobb Freeski és Snowboardparkja. Összesen 2665 méter pályánk síelhető ma. Szárnyal a négyüléses felvonónk a Szent Sólyom, üzemel az 1-es csákányos és a T1 tanulólift. Várakozni tehát nem kell a lifteknél. Délutánra a nap is kisüt, kellemes lesz a síelés.

Az utak felülete sónedves, biztonságosan lehet közlekedni.

Amíg fagy lesz, addig folyamatosan ágyúzzuk nap közben is azokat a pályákat, amelyeket ki akarunk nyitni holnap és holnapután. Terveink szerint holnap ki tudjuk nyitni a 4-es pályánk tetejét, a 2-es és a 7-es pályát. Szombaton pedig a teljes négyes pályát és a T2, T3 pályákat. Továbbá hétvégére beindítjuk az összes sífelvonónkat. Ez azt jelenti, hogy sorban állás nem lesz hétvégén sem, és 4811 méter síelhető pályával várunk Titeket. Síelhető lesz Magyarország leghosszabb lesiklópályája, hazánk legmeredekebb pályája is itt Eplényben.  Kezdők, haladók és profik is megtalálják a nekik való terepet.

 

 

Megosztás: "Hóágyúzunk, 2665 méter jól síelhető pálya!" a következővel: