jan 24, 4 év telt el

Hóágyúzunk egész nap – holnap nyitjuk az alsó szakaszt, vasárnap pedig a négyülésest!

Eljött a mi időnk!

27 hóágyúnk tombol a hegyen óránként 400 köbméter havat gyártva. Ma folyamatosan mennek az ágyúk, nem állítjuk meg őket nap közben sem. Holnap reggelig további 10 000 köbméter hóval gazdagítjuk a pályákat, ráadásul természetes havazás is várható a mai napon.

Szombaton már síelhető lesz az 1-es pálya alsó szakasza, az 1/b pálya és a T1 pályánk. Üzemelni fog az 1-es csákányos és a tanulólift. Vasárnap megnyitjuk az 1-es pálya felső szakaszát és elindítjuk a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonót. Egész hétvégén nyitva lesz a síiskola, a Kemencés Büfé, a kölcsönző és Holle Anyó Étterme. Szombaton 09-től 20 óráig, vasárnap pedig 09-től 18 óráig tartunk nyitva.

Ha hiányzott a tél, akkor most bepótolhatod a lemaradást, mert vasárnaptól már több mint 1,3 km pályánk fog működni, emellett folyamatosan ágyúzzuk majd a többi pályát is. Mindehhez nagyon jó időnk lesz, ugyanis vasárnaptól éjjel-nappal fagyni fog.

A havazásra felkészültünk, az utakat le fogjuk takarítani. Nagy mennyiségű természetes hó esetén is könnyedén meg lehet majd közelíteni a sípályát.

Megosztás: "Hóágyúzunk egész nap – holnap nyitjuk az alsó szakaszt, vasárnap pedig a négyülésest!" a következővel: