feb 5, 4 év telt el

Holnap Extracsütörtök – kedvezményes hétköznapi jegyárak!

Szuper pályákkal és kedvezményes hétköznapi jegyárakkal várunk Titeket Extracsütörtökön is. Holnap 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva, 18 és 22 óra között pedig 40% extra kedvezménnyel csúszhatsz a csodásan kivilágított pályákon.

Összesen 3,5 kilométer hosszúságban síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, az 1/c, a 6-os, a 7-es, a T1, T2, T3, T4 pályák, valamint a freestyle park. Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos, a 2-es csákányos valamint a T1, T2 lift. Nem kel várakozni, pörgősen lehet felvonózni.

Nyitva a síiskola és a kölcsönző. Érdemes online előfoglalni a felszerelést, mert előmelegített sí és snowboardcipőt, valamint soron kívüli kiszolgálást kap aki előfoglal. Oktatási óráidra is előre bejelentkezhetsz – kattints ide!

Hamisítatlan hüttehangulattal és ínycsiklandozó finomságokkal várja vendégeit Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és Das Weltauto Körvárunk a hegytetőn. Az esti sízésre az Erdei Betérőt is megnyitjuk.

Péntek este zártkörű rendezvényt tartunk a sípályán, emiatt reggel kilenckor nyitunk és 15 órakor már bezárunk. Így azonban a nyolc órás jeggyel is csak hat órát lehetne síelni, ezért a négy órás jegyek mellé ajándék két óra csúszást adunk minden vendégünknek. Tehát ha reggel kilenckor veszel egy négyórás jegyet, azzal délután háromig csúszhatsz.

Ez egy egyszeri alkalom, megértéseteket köszönjük! A hétvégén természetesen a szokásos rend szerint tartunk nyitva. Szombaton 09:00-tól 21:00-ig, vasárnap pedig 09:00-tól 18:00-ig.

Megosztás: "Holnap Extracsütörtök – kedvezményes hétköznapi jegyárak!" a következővel: