jan 30, 4 év telt el

Holnap Extrapéntek – napról napra több pálya!

A hozzánk vezető utak járhatóak, bátran el lehet indulni. Napról napra egyre több pályával üzemelünk.

Jelenleg síelhető a teljes 1-es pálya, 1/b pálya, 1/c pálya, a 6-os, a 7-es pálya valamint a T1, T2, T3 pályák. Holnap megnyitjuk a T3-as felvonó melletti tanulópályát, holnap után pedig a freestyle parkot. Szombattól tehát már 3,5 kilométer pályán lehet csúszni, ráadásul már megkezdtük a négyes pálya behavazását is.

Szárnyal Magyarország egyetlen négyülésese az OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos, 2-es csákányos, valamint péntektől már három tanulólift. Sorállás nélkül lehet felvonózni.

Nyitva a síiskola, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé, a hegytetőn levő Das Weltauto Körvár és az esti sízésre az Erdei Betérőt is megnyitjuk. A hétvégén már üzemel a Jégbüfé, tehát szombaton és vasárnap már öt vendéglátóhelyünk lesz nyitva. A hétvégén érdemes lesz ellátogatni az Erdei Betérőbe, mert grillezés lesz, finom sült húsokkal készülünk.

Holnap Extrapéntek, ezért 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva, 18 és 22 óra között pedig 40% extra kedvezményt adunk az alapból kedvezményes hétköznapi jegyárainkból. Egész este szárnyal a négyüléses az OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel 2 csákányos és egy tanulólift. Öt kivilágított pályán csúszhatsz: 1, 1/b, 6, 7, T1.

Megosztás: "Holnap Extrapéntek – napról napra több pálya!" a következővel: