már 13, 5 év telt el

Megérkezett a hideg, 20 cm friss hó!

Szakad a hó a Síarénában és dübörögnek a hóágyúk!

Eddig 20 centiméteres friss takaró esett és még legalább 15 centire számítunk. Ma még erős a szél, de péntek délutánra már mérséklődni fog. A hőmérséklet még délután is mínusz öt fok környékén van, így folyamatosan tudunk ágyúzni.
Az utakat folyamatosan takarítják. Mi is tisztíttatjuk a sípályához vezető bekötőutat, annak érdekében, hogy a hosszúhétvégén könnyen el lehessen jutni hozzánk.

Lesz hó bőven a hétvégére. Hihetetlen téli időjárás tavasz közepén, és marad a hideg jövő hét elejéig.

Már leesett 20 centiméter friss hó, és még mindig ömlik.

     

Holnaptól már síelhető lesz a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 7-es és a T1 pálya is. Üzemel az 1-es és a 2-es csákányos és a T1 tanulólift. Reméljük nem lesz túl erős a szél és akkor a Sólyom is indulhat.

Szombattól szélcsend, szikrázó napsütés és télies hőmérséklet várható. A szezon utolsó és legragyogóbb síhétvégéje következik rengeteg porhóval. Szombattól a négyülésessel együtt 4 sífelvonónk üzemel. Minden éjjel hóágyúzni és ratrakolni fogunk, azért hogy minél jobbak legyenek a pályák. Pénteken, szombaton és vasárnap is 09:00-tól egészen 20:00-ig lehet majd síelni. A síbérleteket friss tavaszi áron adjuk, 20% kedvezménnyel. Ráadásul aki pénteken vesz háromnapos bérletet, az kap egy ajándék napot mellé, amit 2013 december 22-ig felhasználhat akár a Bringarénában is.

Szombaton 11:00-kor kezdődik a mára már hagyományosnak számító Nemzeti Csúszás . Itt Eplényben mi már hosszú évek óta sítalpon emlékezünk meg az 1848-as forradalom eseményeiről. A Nemzeti Csúszás a Szent Sólyomból kiszállva, hegytetőről indul. Síelők és snowboardosok kokárdát öltve – többen lobogó zászlót tartva – hosszan kanyarogva csúsznak le a pályán. Ez egy nem mindennapi, különleges hangulatú megemlékezés, melyre várunk mindenkit sok szeretettel.

Gyertek el minél többen és hozzatok kokárdákat, zászlókat! Aki részt vesz a Nemzeti Csúszáson, az – a hagyományokhoz hűen – kap egy forró teát a pálya alján!

 

 

Megosztás: "Megérkezett a hideg, 20 cm friss hó!" a következővel: