jan 26, 2 év telt el

Holnap Szuperkedd – éjjel dübörögnek a hóágyúk!

Csodás, napsütéses időnk volt ma. A szél elállt, az ég felhőtlen – éjszaka jó hideg lesz. Dübörögnek majd a hóágyúk és ratrakjaink is munkába állnak. A jelenleg nyitva levő pályák mellett megkezdjük újabb pályák hóágyúzását is.

IMG_4246 IMG_4341 IMG_4359

Holnap Szuperkedd, tehát 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva. Azért, hogy a kedd tényleg szuper legyen, 40% kedvezménnyel árusítjuk az este hat és este tíz óra között érvényes jegyeket. Nappal is megéri eljönni, ugyanis hétköznapokon kb 15%-al olcsóbbak a belépők mint hétvégén, ráadásul sokkal kevesebben is vannak a pályán.

Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos és a T1-es oktatólift – nem kell várakozni a felvonóknál. Nyitva az 1-es pályánk, az 1/b pálya, a 6-os pályánk, a 7-es és a tanulópálya. Síiskolánkban lehet jelentkezni sí vagy snowboard oktatásra, nyitva a kölcsönző, az étterem és a Kemencés Büfé is.

Ha kipróbálnád a Szuperkeddet, de nem szeretnél autózni, akkor tekintsd meg buszos csomagunkat! A buszos útra a jegyek korlátozott számban kaphatók a Sportokboltja.hu webáruházban.

Péntek délután zárt körű rendezvényt tartunk, emiatt pénteken csak 14:00-ig lehet síelni. Aznap 13:40-kor lehet utoljára felmenni a felvonókkal és kiszolgálás is csak 13:40-ig van a vendéglátóhelyeken. Délután kettő órakor pedig bezár a sípálya és az összes vendéglátóhelyünk.

Mivel pénteken elmarad az esti síelés, ezért szombat Szuperszombat lesz. Szombaton 09:00-tól 23:00-ig tartunk nyitva, ráadásként 40% kedvezményt adunk az este 7 és este 11 óra között érvényes jegyekre.

Verhetetlen áron síelhetsz a kivilágított pályákon és utazhatsz Magyarország egyetlen négyüléses síliftjén az OMV MaxxMotion Felvonón.

A szombati esti csúszásra is szervezünk buszos járatot, melyre holnaptól lehet majd jelentkezni. Figyeld híreinket!

Megosztás: "Holnap Szuperkedd – éjjel dübörögnek a hóágyúk!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 4 nap telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 5 nap telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva