jan 26, 2 év telt el

Holnap Szuperkedd – éjjel dübörögnek a hóágyúk!

Csodás, napsütéses időnk volt ma. A szél elállt, az ég felhőtlen – éjszaka jó hideg lesz. Dübörögnek majd a hóágyúk és ratrakjaink is munkába állnak. A jelenleg nyitva levő pályák mellett megkezdjük újabb pályák hóágyúzását is.

IMG_4246 IMG_4341 IMG_4359

Holnap Szuperkedd, tehát 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva. Azért, hogy a kedd tényleg szuper legyen, 40% kedvezménnyel árusítjuk az este hat és este tíz óra között érvényes jegyeket. Nappal is megéri eljönni, ugyanis hétköznapokon kb 15%-al olcsóbbak a belépők mint hétvégén, ráadásul sokkal kevesebben is vannak a pályán.

Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos és a T1-es oktatólift – nem kell várakozni a felvonóknál. Nyitva az 1-es pályánk, az 1/b pálya, a 6-os pályánk, a 7-es és a tanulópálya. Síiskolánkban lehet jelentkezni sí vagy snowboard oktatásra, nyitva a kölcsönző, az étterem és a Kemencés Büfé is.

Ha kipróbálnád a Szuperkeddet, de nem szeretnél autózni, akkor tekintsd meg buszos csomagunkat! A buszos útra a jegyek korlátozott számban kaphatók a Sportokboltja.hu webáruházban.

Péntek délután zárt körű rendezvényt tartunk, emiatt pénteken csak 14:00-ig lehet síelni. Aznap 13:40-kor lehet utoljára felmenni a felvonókkal és kiszolgálás is csak 13:40-ig van a vendéglátóhelyeken. Délután kettő órakor pedig bezár a sípálya és az összes vendéglátóhelyünk.

Mivel pénteken elmarad az esti síelés, ezért szombat Szuperszombat lesz. Szombaton 09:00-tól 23:00-ig tartunk nyitva, ráadásként 40% kedvezményt adunk az este 7 és este 11 óra között érvényes jegyekre.

Verhetetlen áron síelhetsz a kivilágított pályákon és utazhatsz Magyarország egyetlen négyüléses síliftjén az OMV MaxxMotion Felvonón.

A szombati esti csúszásra is szervezünk buszos járatot, melyre holnaptól lehet majd jelentkezni. Figyeld híreinket!

Megosztás: "Holnap Szuperkedd – éjjel dübörögnek a hóágyúk!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 3 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 3 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva