jan 26, 2 év telt el

Holnap Szuperkedd – éjjel dübörögnek a hóágyúk!

Csodás, napsütéses időnk volt ma. A szél elállt, az ég felhőtlen – éjszaka jó hideg lesz. Dübörögnek majd a hóágyúk és ratrakjaink is munkába állnak. A jelenleg nyitva levő pályák mellett megkezdjük újabb pályák hóágyúzását is.

IMG_4246 IMG_4341 IMG_4359

Holnap Szuperkedd, tehát 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva. Azért, hogy a kedd tényleg szuper legyen, 40% kedvezménnyel árusítjuk az este hat és este tíz óra között érvényes jegyeket. Nappal is megéri eljönni, ugyanis hétköznapokon kb 15%-al olcsóbbak a belépők mint hétvégén, ráadásul sokkal kevesebben is vannak a pályán.

Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos és a T1-es oktatólift – nem kell várakozni a felvonóknál. Nyitva az 1-es pályánk, az 1/b pálya, a 6-os pályánk, a 7-es és a tanulópálya. Síiskolánkban lehet jelentkezni sí vagy snowboard oktatásra, nyitva a kölcsönző, az étterem és a Kemencés Büfé is.

Ha kipróbálnád a Szuperkeddet, de nem szeretnél autózni, akkor tekintsd meg buszos csomagunkat! A buszos útra a jegyek korlátozott számban kaphatók a Sportokboltja.hu webáruházban.

Péntek délután zárt körű rendezvényt tartunk, emiatt pénteken csak 14:00-ig lehet síelni. Aznap 13:40-kor lehet utoljára felmenni a felvonókkal és kiszolgálás is csak 13:40-ig van a vendéglátóhelyeken. Délután kettő órakor pedig bezár a sípálya és az összes vendéglátóhelyünk.

Mivel pénteken elmarad az esti síelés, ezért szombat Szuperszombat lesz. Szombaton 09:00-tól 23:00-ig tartunk nyitva, ráadásként 40% kedvezményt adunk az este 7 és este 11 óra között érvényes jegyekre.

Verhetetlen áron síelhetsz a kivilágított pályákon és utazhatsz Magyarország egyetlen négyüléses síliftjén az OMV MaxxMotion Felvonón.

A szombati esti csúszásra is szervezünk buszos járatot, melyre holnaptól lehet majd jelentkezni. Figyeld híreinket!

Megosztás: "Holnap Szuperkedd – éjjel dübörögnek a hóágyúk!" a következővel:

További Hírek
jan 22, 9 óra telt el

Szép ratrakolt pályák, friss hóréteg, world snowboard day!

Egész éjjel mentek az ágyúk és a ratrakok, hogy a legjobbat adjuk nektek vasárnap is! A mai napon World Snowboard Day a Nitro Snowparkban, új elemekkel, Pinetime Clothing grill partyval, Monster Truck-al, zenével, érkezik a Skullcandy is sá…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 21, 22 óra telt el

Mesés téli vasárnap, Síelj Eplényben 7.235 méteren!

Üzemel MINDEN felvonónk, üzemel majdnem MINDEN pályánk! A holnapi lesz a 46. sínap Magyarországon, Eplényben! A nyitás óta több mint 160.000 köbméter havat fújtunk a pályákra! MÁR MOST ratrakolunk, éjszaka a meredek részek is kész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 21, 1 nap telt el

7.235 méter síelés, csodálatos téli környezet Eplényben!

A mai napon reggel 9:00-től este 9:00-ig 12 órán keresztül tudtok majd síelni kifagyott , frissített, ratrakolt pályákon! Ma üzemelni fog ÖSSZES felvonónk, az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es 3-as csákányos, a T1-es T2-es …

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva