jan 27, 4 év telt el

Holnap Szuperkedd és nyitjuk a hetest – kedvezményes hétköznapi jegyárak!

Nagyon szépen alakul a hetes pálya. A ratrakkal már elkezdtük szétteregetni a hókupacokat, és ágyúzzuk folyamatosan. Kedden délben ünnepélyesen megnyitjuk, estétől pedig ki is lesz világítva. Kedvezményes hétköznapi jegyáraink vannak érvényben.

Ne feledjétek, hogy holnap Szuperkedd, tehát reggel 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva. 18 és 22 óra között pedig 40% extra kedvezménnyel lehet síelni. A hó szuper, már reggeltől síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b és három oktatópálya, déltől viszont már nyitva lesz a hetes is. Egész nap szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos és 2 tanulólift, valamint déltől startol a 2-es csákányos is. Nem lesz várakozás a lifteknél.

Nyitva lesz a síiskola, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé, a hegytetőn levő Das Weltauto körvár és megnyitjuk az Erdei Betérőt is.

Egész héten nyitva vagyunk, pénteken pedig Extrapénteket tartunk a keddivel azonos feltételek mellett! Érdemes előfoglalni a kölcsönzőben, mert soron kívüli kiszolgálással és előmelegített sí- és snowboardcipőkkel várjuk azokat, akik online lefoglalják felszerelésüket! Oktatásra tanácsos előre bejelentkezni, ezt is megteheted online!

Megosztás: "Holnap Szuperkedd és nyitjuk a hetest – kedvezményes hétköznapi jegyárak!" a következővel: