jan 12, 3 év telt el

Holnap Szuperkedd – szárnyal a négyüléses felvonó – kiválóak a pályák!

Hétköznapokon kedvezményes jegyárakkal várunk Titeket. Ilyenkor kb 15%-al olcsóbban csúszhatsz, mint hétvégén, ráadásul a pályán is kevesebben vannak.

Ezt még tovább fokozzuk, mert holnap Szuperkedd! Szuperkedden 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva, az este hat és tíz óra között érvényes jegyeket pedig 40% kedvezménnyel adjuk. Tehát ha nem sikerült holnapra szabadnapot kivenni, akkor munka után várunk a kedvezményes csúszásra.

Síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os, a 7-es és a tanpályánk. A hóréteg a múlt heti hóágyúzásoknak köszönhetően még mindig nagyon vastag és kiválóan síelhető, főleg az 1-es pályánkon ahol a hóvastagság 45-90 cm. Éjszakánként ratrakolunk, a hófelszín reggelre kifagy.

Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos és a tanulóliftünk. Várakozás nélkül lehet a pályákon körözni, nincs sorbanállás.

Ha még csak barátkozol a síeléssel vagy a snowboardozással, akkor jelentkezz be síiskolánkba. Szakképzett és tapasztalt oktatóinkkal könnyen megtanulhatod a téli sportok minden fortélyát, kölcsönzőnkben pedig felszerelést is bérelhetsz magadnak.

Finomságokkal vár Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvárunk.

Ha a Szuperkeddi kedvezményes esti síelés nem passzol időben, akkor eljöhetsz az Extrapéntekre ugyanezekkel a feltételekkel.

Készültünk még egy meglepetéssel! Minden jegyváltónk kap a jegypénztárban egy 5000 Ft értékű vásárlási utalványt, és egy 20% kedvezményre feljogosító kupont. A vásárlási utalvány beváltható síléc, sícipő, síszett vagy sídzseki vásárlásakor a Sportokboltja.hu boltban Budapesten az Alkotmány utca 15-ben. A kedvezménykupon pedig beváltható szinte teljesen új felszerelés kölcsönzésre és sílécek szervizelésére, javítására szintén az Alkotmány utcai üzletben.

Megosztás: "Holnap Szuperkedd – szárnyal a négyüléses felvonó – kiválóak a pályák!" a következővel:

További Hírek
sze 19, 3 nap telt el

Másfélszeresésre növeljük hógyártó-kapacitásunkat Eplényben!

Minden síelő álma a hóbiztos, sok hóval rendelkező pálya, ahol nem kell félni, hogyha olvadás van. Eplényben pont ezt kínáljuk neked. Az Intersport Síarénában már eddig is a legnagyobb magyarországi hógyártó-kapacitással rendelke…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 7, 2 hét telt el

Magyarország legnagyobb kezdő sípályája épül Eplényben!

Megtanulnál síelni, vagy szeretnél több sítapasztalatot szerezni? Ne menj tovább ITT a helyed Eplényben! A családok és kezdők körében már eddig is kedvelt A7-es pályánk most továbbfejlődik, még család barátabb és még kezdő bar…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 4, 3 hét telt el

Várod már a telet? Így haladunk a fejlesztésekkel!

Ausztriában már leszakadt a hó a gleccserekben, érkezik a tél, de mi sem ülünk tétlenül, zajlanak a fejlesztések megállás nélkül! A sielok.hu oldalon már sokat olvashattatok a kora őszi nagy havazásásokról. Várva a telet már soka…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva