jan 12, 2 év telt el

Holnap Szuperkedd – szárnyal a négyüléses felvonó – kiválóak a pályák!

Hétköznapokon kedvezményes jegyárakkal várunk Titeket. Ilyenkor kb 15%-al olcsóbban csúszhatsz, mint hétvégén, ráadásul a pályán is kevesebben vannak.

Ezt még tovább fokozzuk, mert holnap Szuperkedd! Szuperkedden 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva, az este hat és tíz óra között érvényes jegyeket pedig 40% kedvezménnyel adjuk. Tehát ha nem sikerült holnapra szabadnapot kivenni, akkor munka után várunk a kedvezményes csúszásra.

Síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os, a 7-es és a tanpályánk. A hóréteg a múlt heti hóágyúzásoknak köszönhetően még mindig nagyon vastag és kiválóan síelhető, főleg az 1-es pályánkon ahol a hóvastagság 45-90 cm. Éjszakánként ratrakolunk, a hófelszín reggelre kifagy.

Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos és a tanulóliftünk. Várakozás nélkül lehet a pályákon körözni, nincs sorbanállás.

Ha még csak barátkozol a síeléssel vagy a snowboardozással, akkor jelentkezz be síiskolánkba. Szakképzett és tapasztalt oktatóinkkal könnyen megtanulhatod a téli sportok minden fortélyát, kölcsönzőnkben pedig felszerelést is bérelhetsz magadnak.

Finomságokkal vár Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvárunk.

Ha a Szuperkeddi kedvezményes esti síelés nem passzol időben, akkor eljöhetsz az Extrapéntekre ugyanezekkel a feltételekkel.

Készültünk még egy meglepetéssel! Minden jegyváltónk kap a jegypénztárban egy 5000 Ft értékű vásárlási utalványt, és egy 20% kedvezményre feljogosító kupont. A vásárlási utalvány beváltható síléc, sícipő, síszett vagy sídzseki vásárlásakor a Sportokboltja.hu boltban Budapesten az Alkotmány utca 15-ben. A kedvezménykupon pedig beváltható szinte teljesen új felszerelés kölcsönzésre és sílécek szervizelésére, javítására szintén az Alkotmány utcai üzletben.

Megosztás: "Holnap Szuperkedd – szárnyal a négyüléses felvonó – kiválóak a pályák!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 4 nap telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 5 nap telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva