jan 12, 2 év telt el

Holnap Szuperkedd – szárnyal a négyüléses felvonó – kiválóak a pályák!

Hétköznapokon kedvezményes jegyárakkal várunk Titeket. Ilyenkor kb 15%-al olcsóbban csúszhatsz, mint hétvégén, ráadásul a pályán is kevesebben vannak.

Ezt még tovább fokozzuk, mert holnap Szuperkedd! Szuperkedden 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva, az este hat és tíz óra között érvényes jegyeket pedig 40% kedvezménnyel adjuk. Tehát ha nem sikerült holnapra szabadnapot kivenni, akkor munka után várunk a kedvezményes csúszásra.

Síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os, a 7-es és a tanpályánk. A hóréteg a múlt heti hóágyúzásoknak köszönhetően még mindig nagyon vastag és kiválóan síelhető, főleg az 1-es pályánkon ahol a hóvastagság 45-90 cm. Éjszakánként ratrakolunk, a hófelszín reggelre kifagy.

Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos és a tanulóliftünk. Várakozás nélkül lehet a pályákon körözni, nincs sorbanállás.

Ha még csak barátkozol a síeléssel vagy a snowboardozással, akkor jelentkezz be síiskolánkba. Szakképzett és tapasztalt oktatóinkkal könnyen megtanulhatod a téli sportok minden fortélyát, kölcsönzőnkben pedig felszerelést is bérelhetsz magadnak.

Finomságokkal vár Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvárunk.

Ha a Szuperkeddi kedvezményes esti síelés nem passzol időben, akkor eljöhetsz az Extrapéntekre ugyanezekkel a feltételekkel.

Készültünk még egy meglepetéssel! Minden jegyváltónk kap a jegypénztárban egy 5000 Ft értékű vásárlási utalványt, és egy 20% kedvezményre feljogosító kupont. A vásárlási utalvány beváltható síléc, sícipő, síszett vagy sídzseki vásárlásakor a Sportokboltja.hu boltban Budapesten az Alkotmány utca 15-ben. A kedvezménykupon pedig beváltható szinte teljesen új felszerelés kölcsönzésre és sílécek szervizelésére, javítására szintén az Alkotmány utcai üzletben.

Megosztás: "Holnap Szuperkedd – szárnyal a négyüléses felvonó – kiválóak a pályák!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva