jan 12, 3 év telt el

Holnap Szuperkedd – szárnyal a négyüléses felvonó – kiválóak a pályák!

Hétköznapokon kedvezményes jegyárakkal várunk Titeket. Ilyenkor kb 15%-al olcsóbban csúszhatsz, mint hétvégén, ráadásul a pályán is kevesebben vannak.

Ezt még tovább fokozzuk, mert holnap Szuperkedd! Szuperkedden 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva, az este hat és tíz óra között érvényes jegyeket pedig 40% kedvezménnyel adjuk. Tehát ha nem sikerült holnapra szabadnapot kivenni, akkor munka után várunk a kedvezményes csúszásra.

Síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os, a 7-es és a tanpályánk. A hóréteg a múlt heti hóágyúzásoknak köszönhetően még mindig nagyon vastag és kiválóan síelhető, főleg az 1-es pályánkon ahol a hóvastagság 45-90 cm. Éjszakánként ratrakolunk, a hófelszín reggelre kifagy.

Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos és a tanulóliftünk. Várakozás nélkül lehet a pályákon körözni, nincs sorbanállás.

Ha még csak barátkozol a síeléssel vagy a snowboardozással, akkor jelentkezz be síiskolánkba. Szakképzett és tapasztalt oktatóinkkal könnyen megtanulhatod a téli sportok minden fortélyát, kölcsönzőnkben pedig felszerelést is bérelhetsz magadnak.

Finomságokkal vár Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvárunk.

Ha a Szuperkeddi kedvezményes esti síelés nem passzol időben, akkor eljöhetsz az Extrapéntekre ugyanezekkel a feltételekkel.

Készültünk még egy meglepetéssel! Minden jegyváltónk kap a jegypénztárban egy 5000 Ft értékű vásárlási utalványt, és egy 20% kedvezményre feljogosító kupont. A vásárlási utalvány beváltható síléc, sícipő, síszett vagy sídzseki vásárlásakor a Sportokboltja.hu boltban Budapesten az Alkotmány utca 15-ben. A kedvezménykupon pedig beváltható szinte teljesen új felszerelés kölcsönzésre és sílécek szervizelésére, javítására szintén az Alkotmány utcai üzletben.

Megosztás: "Holnap Szuperkedd – szárnyal a négyüléses felvonó – kiválóak a pályák!" a következővel:

További Hírek
jul 17, 5 nap telt el

Anyukák Figyelem!

Itt a nyár, tombol a forróság, mindenki a Balatonon van a hétvégén. Tömve vannak a strandok, nagy a tömeg és a gyerekek nem biztos hogy jól érzik magukat. Nehéz olyan programot választani, ahol a gyerekek és a felnőttek is egyaránt fe…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jul 14, 1 hét telt el

Már javában épül az új 2 üléses felvonónk!

Elkezdtük építeni az új 2 üléses felvonót az Intersport Síarénában Az új felvonó a már meglévő A7-es, és annak 500 méterrel való meghosszabbítására épül. A felvonó így közel 1 km hosszú lesz majd, és elősegíti az Audi Sp…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jul 10, 2 hét telt el

Downhill Országos Bajnokság a Bringarénában!

Idén ismét a Bringarénában kerül megrendezésre a Downhill Országos Bajnokság Magyarország legnagyobb downhill eseménye a Downhill Országos Bajnokság 2017-ben, immáron 6. éve lesz ismét Eplényben a Bringarénában. Minden évben a Brin…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva