jan 12, 2 év telt el

Holnap Szuperkedd – szárnyal a négyüléses felvonó – kiválóak a pályák!

Hétköznapokon kedvezményes jegyárakkal várunk Titeket. Ilyenkor kb 15%-al olcsóbban csúszhatsz, mint hétvégén, ráadásul a pályán is kevesebben vannak.

Ezt még tovább fokozzuk, mert holnap Szuperkedd! Szuperkedden 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva, az este hat és tíz óra között érvényes jegyeket pedig 40% kedvezménnyel adjuk. Tehát ha nem sikerült holnapra szabadnapot kivenni, akkor munka után várunk a kedvezményes csúszásra.

Síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os, a 7-es és a tanpályánk. A hóréteg a múlt heti hóágyúzásoknak köszönhetően még mindig nagyon vastag és kiválóan síelhető, főleg az 1-es pályánkon ahol a hóvastagság 45-90 cm. Éjszakánként ratrakolunk, a hófelszín reggelre kifagy.

Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos és a tanulóliftünk. Várakozás nélkül lehet a pályákon körözni, nincs sorbanállás.

Ha még csak barátkozol a síeléssel vagy a snowboardozással, akkor jelentkezz be síiskolánkba. Szakképzett és tapasztalt oktatóinkkal könnyen megtanulhatod a téli sportok minden fortélyát, kölcsönzőnkben pedig felszerelést is bérelhetsz magadnak.

Finomságokkal vár Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvárunk.

Ha a Szuperkeddi kedvezményes esti síelés nem passzol időben, akkor eljöhetsz az Extrapéntekre ugyanezekkel a feltételekkel.

Készültünk még egy meglepetéssel! Minden jegyváltónk kap a jegypénztárban egy 5000 Ft értékű vásárlási utalványt, és egy 20% kedvezményre feljogosító kupont. A vásárlási utalvány beváltható síléc, sícipő, síszett vagy sídzseki vásárlásakor a Sportokboltja.hu boltban Budapesten az Alkotmány utca 15-ben. A kedvezménykupon pedig beváltható szinte teljesen új felszerelés kölcsönzésre és sílécek szervizelésére, javítására szintén az Alkotmány utcai üzletben.

Megosztás: "Holnap Szuperkedd – szárnyal a négyüléses felvonó – kiválóak a pályák!" a következővel:

További Hírek
jan 24, 8 óra telt el

Kifagyott ratrakolt pályák 7.235 méteren!

Eplény a #hóóriás! Az éjszaka végigratrakoltuk a pályákat, és a mínusz fokoknak köszönhetően szépen ki is fagyott, így nagyon jó felületet biztosítunk számotokra! Rengeteg hó van a pályán, több mint 160.000 köbméter! Hétköz…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 23, 22 óra telt el

Éjszaka ratrakolunk, friss kifagyott pályák várnak Eplényben!

Ratrakosaink már most elkezdték egyengetni a talajt a sípályákon! Egész éjjel ratrakolni fogjuk a pályákat így biztosítva a fergeteges csúszófelületet! Érdemes hétköznap kijönni hozzánk, mert sorban állás nélkül síelhetsz / s…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 23, 1 nap telt el

Kifagyott ratrakolt pályák, frissített hóréteg!

Ismét minden fehér Eplényben, tombol a téli hangulat! Ma üzemelni fog reggel 9:30-tól este 19:00-ig az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es és 3-as csákányos valamint a T1-es tanuló felvonó! Nyitva lesz a két szintes Holle Any…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva