már 26, 5 év telt el

Holnap “Szuperszerda”!

Eddig 15 cm friss hó esett és továbbra is havazik, napközben is fagypont alatt van a hőmérséklet – nagyon jó állapotban vannak a pályák. Nyitva leszünk a hétvégén is. A pályákat természetesen ratrakoljuk. Az utak tiszták és jól járhatóak, beleértve a Síarénába vezető bekötőutat, és a Nordica Síaréna parkolóit is.

Holnap “Szuperszerda” lesz. 09:30-tól 22:00-ig leszünk nyitva, 18:00 és 22:00 között pedig féláron lehet síelni bárki számára. Síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 7-es és a T1 pálya, üzemel a négyüléses felvonó – várakozni nem kell.

A 18 év alattiak ingyen síelhetnek, 18 év felett pedig 20% kedvezmény jár szezon végéig. Mindemellett aki jegyet/bérletet vált Húsvétig, az feliratkozhat a nyereménylistára. Minél többször jössz el, annál nagyobb az esélyed.

Mit is lehet nyerni?

A Nordica Síaréna, a Síelők.hu és az Időkép.hu  közös nyereményjátékán összesen több, mint 1,5 millió Ft értékű nyeremények várnak gazdára: 3 évre szóló síbérlet, egy Audi A3 teszthétvége, egy komplett Nordica síszett és még hosszan sorolhatnánk. Részletes lista itt.

És még van kedvezmény: Húsvéti carving tanfolyam féláron!

Megosztás: "Holnap “Szuperszerda”!" a következővel: