feb 6, 4 év telt el

Holnap zárt körű rendezvény miatt 15 óráig tartunk nyitva – ajándék 2 óra mindenkinek!

A kitartó hóágyúzásnak köszönhetően kitűnő minőségű pályákkal várjuk a hétvégét. Holnap zárt körű rendezvény miatt 09:00-tól 15:00-ig tartunk nyitva. A négy órás jegyek mellé ajándék két óra csúszást adunk minden vendégünknek. Tehát a négyórás jeggyel holnap 6 órát csúszhatsz. A zártkörű rendezvény egyszeri alkalom, megértéseteket köszönjük!

A hétvégén természetesen a szokásos rend szerint tartunk nyitva. Szombaton 09:00-tól 21:00-ig, vasárnap pedig 09:00-tól 18:00-ig.

Összesen 3,5 kilométer hosszúságban síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, az 1/c, a 6-os, a 7-es, a T1, T2, T3, T4 pályák, valamint a freestyle park. Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos, a 2-es csákányos valamint a T1, T2 lift. A nagy felvonókapacitásnak köszönhetően nem kell várakozni a felvonóknál.

Nyitva a síiskola és a kölcsönző. Érdemes online előfoglalni a felszerelést, mert előmelegített sí és snowboardcipőt, valamint soron kívüli kiszolgálást kap aki előfoglal. Oktatási óráidra is előre bejelentkezhetsz – kattints ide!

Hamisítatlan hüttehangulattal és ínycsiklandozó finomságokkal várja vendégeit Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és Das Weltauto Körvárunk a hegytetőn.

 

 

 

Megosztás: "Holnap zárt körű rendezvény miatt 15 óráig tartunk nyitva – ajándék 2 óra mindenkinek!" a következővel: