jan 21, 5 év telt el

Holnaptól hűl az idő, több pályával nyitva leszünk!

Keddre már visszahűl az idő, így a felső pályaszakaszok is üzemelnek és beindítjuk a négyülésest is. Azonban viharos szelet jósolnak, ami miatt lehet, hogy meg kell állítsuk. Ha így lesz, akkor is feljuttatunk benneteket csákányos felvonóinkkal a hegytetőre, ahonnan több pályán csúszhattok.
Síelhető lesz a teljes 1-es, a 2-es, az 1/b, a 4-es teteje, a 6-os, a 7-es pályánk, Magyarország legnagyobb Freeski és Snowboardparkja. A többi pályát a következő hóágyúzás alkalmával nyitjuk majd meg. Hamarosan újra dübörögnek majd az ágyúk, hiszen úton vannak a mínuszok. Kedden 09:30-20:00-ig leszünk nyitva.

Ne felejtsétek azonban, hogy a szerdán és pénteken rendkívül kedvezményes éjjeli sízéssel készülünk.
A fényárban úszó pályák tetejére négyüléses Sólyommadarunk repít majd fel Titeket.

Szánkópályáink kedden zárva lesznek, de szerdán 09:30-16:00-ig, csütörtökön 09:30-20:00-ig, pénteken pedig 09:30-16:00-ig üzemelnek.

Sajnálatos módon vasárnap a Szent Sólyom két alkalommal is megállt.

Először indulásnál, de a csákányos felvonók győzték, és amikor a látogatószám tíz órakor megemelkedett, akkor csak fél órán át volt hosszabb a sor, mert fél 11-kor beindult az ülőlift.

Másodszor délben állt meg, a lehető legrosszabbkor. Ezért háromnegyed óra időtartamra nagy sor alakult ki a csákányosoknál. Szerencsére villanyszerelőink gyorsan cselekedtek, és kijavították a hibát. Utána minden rendben ment.

Mindkét esetben egy oxidálódott régi kábel okozta a problémát, melyet a szerelők kicseréltek már az összes régivel együtt meggátolva, hogy a hiba újra előjöjjön.
A sorbanállás miatt mindenkit kárpótoltunk, mert a jegyeket két óra időtartammal meghosszabbítottuk.

Előre leírtuk, hogy lesznek olyan pályarészek, ahol csak természetes hó van. Táblákat is tettünk ezen pályák elé, hogy figyelmeztessünk mindenkit.

Megosztás: "Holnaptól hűl az idő, több pályával nyitva leszünk!" a következővel: