feb 8, 5 év telt el

Holnaptól síelhető a 4-es pálya is!

A mai napon kinyitottuk a 2-es és a 7-es pályánkat valamint a 4-es pálya tetejét. A folyamatos hóágyúzásnak köszönhetően holnaptól pedig síelhető lesz a teljes 4-es pálya valamint a T2 és T3 tanpálya is.

Így szombattól a következő pályákon lehet majd síelni összesen 4811 méter hosszan: 1-es, 1/b, 1/c, 2-es, 2/b, 4-es, 6-os, 7-es, T1, T2, T3 valamint lesz Magyarország legnagyobb Freeski és Snowboardparkja.

A felvonóknál nem lesz sorban állás, mert az összes sífelvonónkat beindítjuk szombattól, így a teljes felszállító kapacitás több, mint 7000 fő óránként.

Szombaton már 09:00-tól nyitva leszünk egészen 21:00-ig.

A hétvégén Eplényben síelhettek Magyarország leghosszabb lesiklópályáján, laza könnyed kék, technikásabb piros lejtőkön, vagy éppen az ország legkomolyabb fekete pályáján. Lesz választék bőven, a hó nagyszerű, és ma éjjel is folyamatosan ágyúzunk.

A vendéglátóhelyeken sem kell várakozni, mert nyitva lesz Holle Anyó étterme, a Kemencés büfé, a Weltauto Körvár, az Erdei Betérő és a kinti bár is kibővített kínálattal.

Jegyeket holnap válthattok a jegypénztáron kívül készpénzért az étterem kasszájánál, és az étterem egyik asztalánál elhelyezett mozgókasszánál is a gördülékeny jegyvásárlás érdekében.

A zökkenőmentes parkolásról új P+K parkolási rendszerünk és a síbuszok gondoskodnak. A parkolás természetesen ingyenes.

Egy kis ízelítő a mai napból:

 

Megosztás: "Holnaptól síelhető a 4-es pálya is!" a következővel: