feb 7, 5 év telt el

Péntektől több, mint 4 km pálya és rengeteg hó!

A holnapi nap több szempontból is különleges lesz:

– Egyrészt azért, mert 40% kedvezménnyel síelhettek este 19:00 és 23:00 között.

– Másrészt pedig azért, mert a hideg időjárásnak, folyamatos hóágyúzásnak és a havazásnak köszönhetően, újabb pályákat tudunk kinyitni. Péntektől összesen 4052 méter síelhető pályánk lesz. Nyitva lesz az 1-es, 1/b, az 1/c, a 2-es, a 2/b, a 6-os, a 7-es pályánk, a 4-es pályánk teteje és a T1 tanpálya. Pénteken összesen 4 felvonónk üzemel összesen 5250 fő óránkénti kapacitással, sorban állni nem kell. Szárnyal a négyüléses felvonó, az 1-es és 2-es csákányos és az 1-es tanulólift is működni fog.

A pályákon 40-110 cm vastag a hóréteg, és folyamatosan hóágyúzunk a mínuszokban, ezért ez csak hízni fog. Az előttünk álló éjszakán nagyon jó körülmények lesznek a hóágyúzáshoz, így reggelre sok-sok friss porhó készül.

Ma is sokan látogattak el hozzánk, ragyogó időnk volt.

Szombaton megnyitjuk a teljes 4-est  és a T2 T3 pályákat is, valamint beindítjuk az összes sífelvonónkat. Szombattól tehát összesen 4811 méter síelhető pályával várunk Titeket, a gördülékeny felvonózásról pedig a  7 000 fős óránkénti felvonókapacitás gondoskodik.

A hétvégén Eplényben síelhettek Magyarország leghosszabb lesiklópályáján, laza könnyed kék, technikásabb piros lejtőkön, vagy éppen az ország legkomolyabb fekete pályáján. Lesz választék bőven.

 

Megosztás: "Péntektől több, mint 4 km pálya és rengeteg hó!" a következővel: