feb 25, 2 év telt el

Holnaptól újra üzemel a négyüléses – hétvégére felújítjuk a pályákat!

Holnapra eláll a szél, így szerdától újra üzemel majd a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó és a T1 oktatólift is. Csütörtökön és pénteken 09:30-tól 18:00-ig tartunk nyitva.

A következő pályáink üzemelnek összesen 1946 méter hosszúságban: teljes 1-es pálya, 1/b, 7-es és a tanulópálya. A hó minősége az időjárásnak megfelelően olvadt, vizes, reggelente keményebb felszínű. Érdemi mennyiségű csapadék már nem várható, átmeneti jellegű időjárás várható.

Mindkét napon nyitva lesz síiskolánk, kölcsönzőnk és Holle Anyó Étterme.

Pénteken ratrakunkkal széttoljuk a a tartalékokat a pályán (pl: 261 cm-es hótakaró az 1-es aljában), így a hétvégén már felújított pályákkal várjuk vendégeinket. Ezen a hétvégén a nagycsaládosoké lesz a főszerep a Nordica Síarénában.

Február 27 és március 01 között aki nagy családdal érkezik, az 20% kedvezményt kap a jegypénztárunkban és a kölcsönzőnkben. Természetesen minél nagyobb a család, annál jobban jár a síbérlettel. A negyedik, ötödik, illetve hatodik gyermek részére ingyenesen biztosítunk síbérletet.

Éttermünkben kedvező árú családi menüt biztosítunk a nagycsaládok számára. A kedvezmények mellett minden gyermek részére adunk egy nyalókát a jegypénztárunkban.

Nagycsaládnak minősül legalább 2 felnőtt és 3 gyerek együttesen.

 

Megosztás: "Holnaptól újra üzemel a négyüléses – hétvégére felújítjuk a pályákat!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 4 nap telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 5 nap telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva