feb 25, 2 év telt el

Holnaptól újra üzemel a négyüléses – hétvégére felújítjuk a pályákat!

Holnapra eláll a szél, így szerdától újra üzemel majd a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó és a T1 oktatólift is. Csütörtökön és pénteken 09:30-tól 18:00-ig tartunk nyitva.

A következő pályáink üzemelnek összesen 1946 méter hosszúságban: teljes 1-es pálya, 1/b, 7-es és a tanulópálya. A hó minősége az időjárásnak megfelelően olvadt, vizes, reggelente keményebb felszínű. Érdemi mennyiségű csapadék már nem várható, átmeneti jellegű időjárás várható.

Mindkét napon nyitva lesz síiskolánk, kölcsönzőnk és Holle Anyó Étterme.

Pénteken ratrakunkkal széttoljuk a a tartalékokat a pályán (pl: 261 cm-es hótakaró az 1-es aljában), így a hétvégén már felújított pályákkal várjuk vendégeinket. Ezen a hétvégén a nagycsaládosoké lesz a főszerep a Nordica Síarénában.

Február 27 és március 01 között aki nagy családdal érkezik, az 20% kedvezményt kap a jegypénztárunkban és a kölcsönzőnkben. Természetesen minél nagyobb a család, annál jobban jár a síbérlettel. A negyedik, ötödik, illetve hatodik gyermek részére ingyenesen biztosítunk síbérletet.

Éttermünkben kedvező árú családi menüt biztosítunk a nagycsaládok számára. A kedvezmények mellett minden gyermek részére adunk egy nyalókát a jegypénztárunkban.

Nagycsaládnak minősül legalább 2 felnőtt és 3 gyerek együttesen.

 

Megosztás: "Holnaptól újra üzemel a négyüléses – hétvégére felújítjuk a pályákat!" a következővel:

További Hírek
jul 17, 6 nap telt el

Anyukák Figyelem!

Itt a nyár, tombol a forróság, mindenki a Balatonon van a hétvégén. Tömve vannak a strandok, nagy a tömeg és a gyerekek nem biztos hogy jól érzik magukat. Nehéz olyan programot választani, ahol a gyerekek és a felnőttek is egyaránt fe…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jul 14, 1 hét telt el

Már javában épül az új 2 üléses felvonónk!

Elkezdtük építeni az új 2 üléses felvonót az Intersport Síarénában Az új felvonó a már meglévő A7-es, és annak 500 méterrel való meghosszabbítására épül. A felvonó így közel 1 km hosszú lesz majd, és elősegíti az Audi Sp…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jul 10, 2 hét telt el

Downhill Országos Bajnokság a Bringarénában!

Idén ismét a Bringarénában kerül megrendezésre a Downhill Országos Bajnokság Magyarország legnagyobb downhill eseménye a Downhill Országos Bajnokság 2017-ben, immáron 6. éve lesz ismét Eplényben a Bringarénában. Minden évben a Brin…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva