jún 10, 4 év telt el

Ideális kirándulóidő hétvégére – irány a Bringaréna!

A héten véget ér a tanév és elkezdődik a nyári szünet. Kellemes szabadtéri időtöltést kínálunk az egész család számára a vakáció kezdetének megünneplésére. A kánikula is mérséklődik a hétvégére, ideális kirándulóidőnk lesz.

Szombaton és vasárnap egyaránt üzemel az egyetlen olyan libegő Magyarországon, melynek speciális tartójában a kerékpárok is felvihetők a hegyre. A felvonó egészen az Ámos-hegyi kilátóig repíti utasait, ahonnan megtekinthető a Bakony legszebb panorámája.

A gyalogosok a libegővel, a bringások pedig a kerékpáros pályákon haladva jutnak vissza a völgybe. A Bringarénában a családosoktól kezdve, a vagányabbakon keresztül egészen az extrém bringásokig mindenki talál magának pályát, tudásszinttől függetlenül. Ha nincsen kerékpárod, nálunk bérelhetsz! Nyitva lesz a kerékpárkölcsönzőnk, finomságokkal pedig a Kemencés Büfénk szolgál, ráadásul a parkolás is ingyenes.

Mindkét napon 10:00-tól 18:00-ig várjuk vendégeinket.

Ha a gyerekek kedvet kapnak egy kicsit több időt tölteni a szabadban, akkor ajánljuk figyelmükbe nyári gyermektáborunkat. Nagyszerű szabadtéri sportokkal, csodás szálláshellyel és teljes ellátással várjuk a gyermekeket mindössze 49 900 Ft-ért. Bővebb információk itt!

Megosztás: "Ideális kirándulóidő hétvégére – irány a Bringaréna!" a következővel: